Gość Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 jutro jade na wgk zaopatrzyc sie w coolerki :) i teraz jest problem co zapodac na nb w mojej plycie ( jest problem bo tam niema dziurek na kolki tylko takie wystajace ucha druciane) dla utrudnienia doadam ze na cpu bedzie znany wszystkim zalman 7000cu a na grafie ZM80C-HP zadne pilowanie radiatora nie wchodzi w gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 no moja tez nie ma dziur:(( ale mozesz walnac jakis radiator i ew. na tasme termo albo pasta + zapinka z drutu ;) ja obecnie taka mam , ale ona byla defaultowa montowana przez epoxa wiec jest raczej solidna ;)) OT jak tam hovercraft?:twisted: p.s moj avatar to wersja beta :lol: ale dalem sobie spokoj narazie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 no moja tez nie ma dziur:(( ale mozesz walnac jakis radiator i ew. na tasme termo albo pasta + zapinka z drutu ;) ja obecnie taka mam , ale ona byla defaultowa montowana przez epoxa wiec jest raczej solidna ;)) OT jak tam hovercraft?:twisted: p.s moj avatar to wersja beta :lol: ale dalem sobie spokoj narazie.. ja chwilowo terz jakis czas temu testowalem z silnikiem z odkuzacza :twisted: z 5kg nosnosc to mial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 moze jakis radiator od zalmana np nb47j? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ale do niego trzeba miec dziurki w mobo a ja ich niemam mam tylko takie ucha z drutu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...