Cynkiel Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Otóż zainstalowałem sobie jakiś czas temu Winde 2k3Serv. Tak jak w temacie problemy, mianowicie 1. Nie było dźwięku (ok włączyłem) 2. Zainstalowałem sobie dx90bsdk i w dxdiag mam napisane że Przyśpieszenie: DirectDraw, Direct3D, oraz teksturowania AGP są NIEDOSTĘPNE :?: 3. DivX-y sie piekielnie ścinają (MOV też). 4. Gry nie działają. 5. Moje pytanie i teza. Wydaje mi się że to przez te wyłączone opcje w dxdiag, ale za cho.lere nie wiem jak to włączyć, natomiast jeżeli macie inne pomysły dlaczego to może nie działać tak jak powinno napiszcie PLS :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Wlacz akceleracje sprzetowa i uzywaj wyszukiwarki na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 www.winxp.com.pl tam masz poradnik jak dostosować win2003 do normalnego uzytkowania....po za tym było!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...