ki3x3k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 potrzebny mi jest dysk 40gb.... tylko nie wiem jaki ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>:(, najwydajniejszy i najszybszy jaki jest musi byc.... doradzcie plizzz :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 WDC CAVIAR 8MB Cashu 10 000 rpm :D niestety tylko 36 GB ale za to bardzo wydajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 chodzi mi o dysk ata100/133........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 skoro nie musi byc supercichy to bierz cos z wdc , ale 8mb ceszu. jesli i cisze cenisz to wez jakas paskude , ale tez 8mb cesz i 7.2k rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 to chyba ci zostaje WD400JB jest to chyba najszybsza z 40 na ATA ma 7200 i 8 Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ale czy on nie jest wlasnie taki szybko sypiacy sie.... bo cos tak slyszalem ze one wlasnie sie psuja szybko :( !?!?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ale czy on nie jest wlasnie taki szybko sypiacy sie.... bo cos tak slyszalem ze one wlasnie sie psuja szybko :( !?!?!?!?!?Nie ma znaczenia jaki dysk kupisz. Jak sie ma zepsuć to sie zepsuje niezelaznie od tego czy będzie to WD, Maxtor, Seagate czy jeszcze inny. A ten WD jest najszybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 thx za pomoc juz wszystko ladnie pieknie wiem:).... big thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 sgj prawde powiadasz... ja nie slyszalem nigdy, zeby caviar 120gb ten, ktory mam w podpisie sie komus popsul... u mnie padl po 2 miesiacach : ... no coz :> natomiast slyszalem wiele zlego o baraku IV 40gb , a u mnie zyje, zyje, zyje... i zyc bedzie :) zapewne :) az go nie sprzedam hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...