Kittek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jak w temacie. Mam tą nieciekawą kartę i chciałem z niej wycisnąć coś więcej niż tylko fabryczne 400/400, więc musiałem wymyślić jakieś małe i efektywne chłodzonko dla tego "potwora" hehe..zeby jako tako sie wykręciło. .....I tak oto powstał chockapi....tzn. mod. Chcialem sie tez pochwalic (alez jestem nieskormny) moim poczynaniami względem o/c tej karty. Przy radku 9600pro na pamięciach hynixa 4ns (TSOP!!) szanse o/c są znikome, a sam potencjał karty bardzo marny, ale coś tam udało mi sie z niej wydobyć. Więcej informacji i fotki w linku poniżej. www.kitek.home.webpark.pl/index.htm MILE WIDZANE UWAGI I KOMENTARZE! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 skad wziales takie fajne radiatorki na pamiatkach? W sumie to mi sie robotas podoba, ale wolalbym Cisze niz maxa z core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 skad wziales takie fajne radiatorki na pamiatkach? W sumie to mi sie robotas podoba, ale wolalbym Cisze niz maxa z core. Te radiatorki na pamieci to pewnie te coolmastery--> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7725 Kittek: Ile dales za tego radzia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Bardzo estetycznie i miło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 skad wziales takie fajne radiatorki na pamiatkach? W sumie to mi sie robotas podoba, ale wolalbym Cisze niz maxa z core. Te radiatorki na pamieci to pewnie te coolmastery--> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7725 Kittek: Ile dales za tego radzia??? Zgadza sie te radiatorki to od CoolerMastera, a za radka zapłaciłem swego czasu 775zl, ale to bylo jakies 2 miesiące temu, więc teraz byłby troche tanszy (pewnie o ok. 75-100zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...