Feluke Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ciekawie to brzymi. Pewnie myslicie ze to jakis blef albo fake. Otoz jest to 100% prawda. :D Ci co maja Chipa styczniowego wiedza o czym mowie. Jezeli nie to zajzyjcie na 3 od konca strone z ciekawostkami. Dobra przechodze do rzeczy. W Chip'ie (nie moim) przeczytalem ze w USA firma Dakota wprowadzila cyfrowke za $11 jednorazowego uzytku. :D Tak nie przeslyszeliscie sie a raczje dobrze przeczytaliscie. CYFROWKA JEDNORAZOWEGO UZYTKU!! Kupujesz ja za 11 dolcow robisz zdjecia, oddajesz do fotografa i albo masz zdjecia albo nagrywaja to na CD a aparat po resecie wraca spowrotem w obieg :D Grupka zapalencow rozebrala aparat i doszla do wyprowadzen ktorymi dane sa transmitowane przez zlacze. Standard jest USB ale zlacze ma 10 pinow i troche dziwnie wyglada. Jest juz dostepne oprogramowanie na wszystkie platformy dzieki ktoremu mozemy zgrac zdjecia i zresetowac pamiec. Dobra a teraz mala specyfikacja aparatu. Matryca 1.3Mpix interpolowana do 2M. Pamiec 16MB na 25 zdjec. Zdjecia nieskompresowane wiec jakosc super. Na stronce widac co to potrafi i zdjecia wychodza naprawde ladnie. 8) http://cexx.org/dakota/ Jak sie uda to przez kuzyna sprowadze 3 takie sztuki. Jedna dla siebie, 2 dla brata a 3 na pokrycie kosztow zakupu i transportu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a moze by tak z 50 takich aparatow? jeden biore z miejsca :> tylko ceny normalne poprosze :> za 70 dyszek biore od reki :> :> :> aprpos :> jest lampa? jak z bateriami? ladowarka jakas? wiecej szczegolow :> we need more.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a moze by tak z 50 takich aparatow? jeden biore z miejsca :> tylko ceny normalne poprosze :> za 70 dyszek biore od reki :> :> :> aprpos :> jest lampa? jak z bateriami? ladowarka jakas? wiecej szczegolow :> we need more.... :D True! Więcej szczegółów i wiecej sztuk!! Lampa jest, bo widziałem w CHIP`ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 jak ktoś będzie sprowadzłał to ja też kce ;] może mały hurt zrobimy? ;] jak co to na pw albo coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Me to chętnie wezme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ludzie spokojnie :D Lampe blyskowa to ma wbudowana. Zasilany jest z 2 paluszkow ukrytych w obudowie i zeby je wymienic trzeba ja rozkrecic. Niema wysiwtlacza LCD do zdjec ale dzieki temu bedzie dlugo dzialac na bateriach. Co tam jeszcze mozna napisac :? Jak narazie nie wiem czy wogole cos takiego znajdzie sie jeszcze w sklepach ale raczej powinno byc. Jak dostane kontakt od kuzyna ze ma te aparaty i przesle je to jednego na 100% sprzedam. Jezeli pomysl wypali i bedzie to dobra jakosc zdjec (a sie zapowiada) to moze da sie wiecej sprowadzic ale nie liczyl bym na ilosci hurtowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ale tyle osob co sie zapisało to by mogł wysłać ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ale tyle osob co sie zapisało to by mogł wysłać ;pA wyobrazasz sobie kuzyna w sklepie jak prosi o 10 kamer jednorazowego uzytku :lol: :lol: :lol: Mowie ze zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak narazie to zeby miec tryb makro trzeba zrobic go samemu poprzez zmienianie ogniskowej na soczewce. Trzeba troche wykrecic obiektyw. Na stronce w ktoryms linku jest podane jak gosciu zrobil pokretlo do tego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 no ;) jakby wysłał te 2-4 wiecej to si enic nie stanie ;) ja nawet 2 moge wziac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja tez mogę pobrac;;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 :D Co za problem 3 - 4 sklepy po 2 aparaty w kazdym :D Albo rano i wieczorem kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 przeciez to "jednorazowe" aparaty, wiec nie powinno dziwic kupowanie 10 czy 50 szt - bo nie zawsze jest dostep do zgrywanai zdjec na CD :) wiec nie widze problemu z tym, ze ktos chce kupic 50 szt aparacikow... jak by co - to pisze sie na jeden-dwa arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 hyhyhy :> a kto jest pierwszy w kolejce ?? :> :> :> hyhyhyhyh ]:-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ja sie pisze na ten aparacik !!! na 200% :twisted: kiedy będą ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 też się pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ...tesh się na to piszę... jak tylko ktoś sprowadzi, to biorę nawet nieprzerobiony z instrukcją tylko jak przerobić... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Hehe jest juz 9 osob chetnych na to :D Bede musial sie zapytac ile kosztowala by przesylka tego wszystkiego. Narazie nie napalajcie sie na to, bo to bedzie probna seria ;) Jak pomysl wypali to powiem zeby wiecej przyslal tylko ze musili byscie wplacic pieniadze a ja przelal bym to na kuzyna konto bo $100 za 9 aparatow to dosc sporo (co ja gadam ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ale im więcej (w rozsądnych granicach) tym taniej przesyłka wyjdzie.. bo jak bedziesz bral 3 to podejrzewam ze drozej przesyłka wyjdzie niż te aparaty ;) wiec te 10-20 na próbe możesz wziać ;] wszyscy widzieli fotki na stronce przecież ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Także sie pisze na to :-) 2 sztuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 kisio dobrze gada - dac mu wodki :] kiedy bedziesz zamawial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz_pl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 pisze sie na conajmniej dwie sztuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz_pl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 a nie da sie tego zamowic przez jakis sklep internetowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja tesh chcem :> Ale ja skromnie - 1 sztuke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tee a jak to przerobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz_pl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tee a jak to przerobic?jak bedziesz mial to sie bedziesz zastanawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ciekawe ciekawe tylko jak to podlaczyc do kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz_pl Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 przez USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 tez bym wzioł ale przerobione na takie coś http://www.linux-hacker.net/html/gallery/w...ard_hr_back_mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja też się zgłaszam- płacę 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konr@d Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja też się zgłaszam ale widze że mieszkasz w Wawie to możemy uzgodnić to na żywo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...