Darek CC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Witam! Mam pytanko czy to bedzie dobre rozwiazanie jesli chodzi o płyte główna i procek: Abit NF7 AMD Athlon 2500+Xp Barton I do tego pamiec PC-333 256 Major Dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 proc uwazaj na serie mobo gites ram siakies twin mosy 400 lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 dokladnie, skoro juz planujesz takiego kompa , to jakies pamiatki 400-tki , przynajmniej 256mb albo 2x256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Seria proca musi być xxxxB, czyli rev B0 bo inaczej nie pokręcisz. Pamięci minimum 400, najlepiej zwykłe TwinMOS-y. Jak 333 to HyperX-y, bo innych nie wykręcisz dużo. Ale lepiej kupić zwykłe TwinMOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek CC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A pamiec musi byc firmowa czy moze byc nie firmowa????Bo Firmowe 400 juz troche kosztuja a ja juz sianka za duzo nie mam. A jak jest roznica pomiedzy 333 a 400 tak na lamerski rozum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 to zalezy ile chcesz z niej wycisnac ja mam no name i mi w zupełnosci stykaja ( jka jest roznica to sobie poczytaj przede wszystkim o/c) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Po co kupować noname jak TwinMOSy są taniutkie. 256 kosztuj 170zł, 512 coś chyba 330zł. To chyba nie jest dużo a pamięci super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek CC Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 A to faktycznie nie są drogie ja akurat patrzyłem na stronie komputronika i tam mieli kinkstony i majory a one juz troche kosztuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...