CHECK-IT Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ello :) Mam pytanie.. Jakie radiatory na pamięć najlepiej zastosować pod zestaw Zalman ZM80C-HP+ Zalman ZM-OP1 do Mediona 9600 TX(9500 pro) ? Czy te CoolerMaster CRC-U01 będą dobre? Moze jakies inne? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 CHECK chyba nie masz wyjścia co do radiatorków bo o ile się nie mylę tylko te ci wejdą pod Zalmana ZM80C-HP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Po stronie rdzenia masz 2cm i tam poleciłbym te: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=504 Na drugiej stronie już tyko 0.5cm i tam wyboru nie masz żadnego. Ja jednak mam samego ZM80C-HP+ZM-OP1 i sam wiatrak robi niezły przewiew, więc te mniejsze wystarczają w zupełności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 A te http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5698&sid=1 wejdą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 A te http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5698&sid=1 wejdą ? Raczej tylko na styk - mają wymiary 22 x 8 x 5 mm, a tam jest dokładnie 5mm pomiędzu aminatem a radiatorem. Brak tolerancji na grubość kości pamięci. Być może uda się tak je wkleić, by "zazębiały się" z żeberkami płatów. Poza tym powinieneś poszukać czegoś o podstawie kwadratowej - te z linka są na RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 A te http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5698&sid=1 wejdą ? Raczej tylko na styk - mają wymiary 22 x 8 x 5 mm, a tam jest dokładnie 5mm pomiędzu aminatem a radiatorem. Brak tolerancji na grubość kości pamięci. Być może uda się tak je wkleić, by "zazębiały się" z żeberkami płatów. Poza tym powinieneś poszukać czegoś o podstawie kwadratowej - te z linka są na RAM. medion 9600tx ma pamieci TSOP czyli takie jak w kosciach ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 medion 9600tx ma pamieci TSOP czyli takie jak w kosciach ram A to przepraszam :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kunia to ja nie wiem jakie tam wepchac.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kunia to ja nie wiem jakie tam wepchac.. :?Kunia to ja nie wiem jakie tam wepchac.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 najlepsze chyba beda te coolermastery z miedzi, bo nic innego nie wejdzie niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargull Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 CHECK mam małe pytanie jakie masz napięcie w AGP standardowe 1,5 czy wyższe czy może masz osobne zasilanie do radka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja zapytam - te Coller Mastera [podluzne] da sie "wkleic" na kwadratowe BGA? Znaczy sie "po dwie sztuki"? To sie trzyma? I czy ktos to wyprobowal? Bo te OCZ sa drogie jak piorun... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ocz'tow sa 4 sztuki wiec jak wkleisz je pojedynczo to bedzi ok a coolermajstrow jest 8 i chesz je wklejac podwojnie?? na to samo wyjdzie bo cena podobna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 W sumie tak, ale U MNIE [wawa] dostane tylko te od Cooler mastera, a przy sprowadzaniu z netu OCZ;ow bardziej mi sie to oplaca [Coller Master...] wiec rozumiesz. A powierzchnia wiekszcza jak dasz 2xCM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A co podpiołem mu dodatkowe zasilanie niech ma chlopak.. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 I jak dalo cos to zasilanie? Chodzi mi o OC i stabilnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 I jak dalo cos to zasilanie? Chodzi mi o OC i stabilnosc.o ja pierdziele....archeologie studiujesz czy co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 CHECK-IT daj wyniki podkręcania jak założysz tego zalmana bo sam kiedys zastanawiałem się nad jego kupnem teraz raczej myśle nad jakims coolerem z pentawki lub amd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 On juz tą karte sprzedaje a Wy dalej ciagniecie ten topic.. ;/ OMG ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no ale może nowy użytkownik zajrzy tu aby napisać co nieco o swoich zmaganiach z ta kartą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...