snaj* Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Model : http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6492&sid=1 czy ma jakies wade przez ktore byscie go nie kupili ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Poczekaj ! W siriusie mają być juz nieglugo 350 w i z aktywnym pcf... wejdz na logos.pl i zobacz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 juz sa http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=8055&sid=1 mam pytanko czy te huntkeye sa tak naprawde ciche, np jka w poriwnaniu do chieftec dual fan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Dobra jasne 400zl na zasilke NIE PRZESADZAJMY to wazna rzecz ale wole kupic se grafe niz wywalic tyle kasy. Wiec ponawiam pytanie czy ten model przedstawiony przeze mnie w cenie 260zl ma jakies wady ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zasilka niezla za ta cene, wyglada bardzo fajnie, ale ja chyba wzialbym Chiefa 360W DF w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Nie mowie o tym 400 watowym !!!! Za 280 zł można kupić w logosie grafitowego huntkey'a wygladającego jak te ,ale 350 wat i z aktywnym PFC http://www.huntkey.pl/index.php?page=produ...0-XP%20Silencer ~! A w siriusie mi powiedzieli ze bedą takie mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to lepiej mieć 400 w z PCF czy 350 z aktywnym pcf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja mam jak dla mnie nawet ardzo duzo wade DUZO ZA MAŁO A NA 12V !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to jest 15a mam teraz 17 i jest sporo za mało a wszysko przez nf7 duzo tez zalezy od mobo zalezy z jakiej lini v ciagnie prod do poszczególnych portów. W gruncie zeczy dla mnie jest za mało na 12v dla ciebie moze być za mało na 5v zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ja mam jak dla mnie nawet ardzo duzo wade DUZO ZA MAŁO A NA 12V !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to jest 15a mam teraz 17 i jest sporo za mało a wszysko przez nf7 duzo tez zalezy od mobo zalezy z jakiej lini v ciagnie prod do poszczególnych portów. W gruncie zeczy dla mnie jest za mało na 12v dla ciebie moze być za mało na 5v zalezy :lol: HK350-XP ma 20A na +12V - to tyle co Chieftec 420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Czyli jak rozumiem nie ma zastrzezen do modelu ktory ja przedstawilem - inne odpadaja z powodu ceny ponad 300zl :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mogę Ci go polecić z czystym sumieniem :D Kumpel ma go od tygodnia i szczena mi opadła jak mu komp się wyciszył 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 No to lepiej mieć 400 w z PCF czy 350 z aktywnym pcf?Ja bym wybral 400W z PCF nieaktywnym, to PFC to nic prawie nie daje dla stabilności napięć tylko że nie zakłuca sieći energetycznej (gdzieś tak czytalem), A wiecje może z czego cjagnie moje mobo ?? bo zamjezam kupić zasilacz i musze na czymś bazować (Najprawdopodobniej wybur padnie na Chiefteca 360W jesi macje lepszą propozycje w tej cenie to slucham) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak na moje to najlepsze zasilcacze nie tylko do podkręcania to są zasilacze firmy Chiefteca.miałem okazje na takim pośmigaćkilka dni i nie narzekałem wręcz byłem zachwycony. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ostatecznie zdecydowalem sie na Hunta HK-400-XP Silencer :twisted: Cisza, jakosc, troszke duza cena :( ale przynajmniej nie bede go musial wymieniac przez najblizsze kilka lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hehe żebyś sie nie zdziwił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...