Skocz do zawartości
ParanoiK

Piwko w Warszawie ;]

Rekomendowane odpowiedzi

dobra :D

gdybym przyjechal, to jak was poznam?? :)

bo ja bym byl w czarnym plaszczu i z mieczem (wystawaloby troche u dolu palszcza, bo pod palszczem nsoze ;p ), bo jade sie z kumplem polac troche za chwilke i bym prosto od niego pojechal :)

I była taka fajna panienka za ladą ;]

tymbardziej bede ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;) 

Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol

Dołączona grafika eeeh wiem nie jestem zbyt ekonomiczny Dołączona grafikaDołączona grafika ale staniały heinekeny bo są po 3.99 zeta Dołączona grafika

paranoik: dzięki, nie skorzystam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;)  

Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol

Dołączona grafika eeeh wiem nie jestem zbyt ekonomiczny Dołączona grafikaDołączona grafika ale staniały heinekeny bo są po 3.99 zeta Dołączona grafika

Mnie swego czasu asz serce w gardle stanęło gdy wyłozylem te 4 blachy na heinejena, coś nie smaczny był, patrze na etykiete a tu: MADE IN POLAND by Żywiec S.A. Od tej pory heinekena nie pijam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie swego czasu asz serce w gardle stanęło gdy wyłozylem te 4 blachy na heinejena, coś nie smaczny był, patrze na etykiete a tu: MADE IN POLAND by Żywiec S.A. Od tej pory heinekena nie pijam

po kopie z glana w butelkę po heinekenie nie byłem w statnie zydenfikować etykietki Dołączona grafikaDołączona grafika ale piwko było dobre Dołączona grafika a teraz looknołem na heinekena [pushka] który stoi na biurku i tam pishe żywiec coś, to już wiem czemu takie dziwne to piwko Dołączona grafikaDołączona grafika ale ja wole z butelki bo z pushek to każde dlamnie jakieś takie dziwne jest Dołączona grafika heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze jest :> :> :> dobrze jest :> :> :> teraz wawa, to moze next time katowice :) a tam z Wodzislawia Sl. jest 30 min samochodem (160 na liczniku :) ). Tylko, zeby nie bylo numeru, ze jak zdam do wawy na studia, to wtedy imprezki integracyjne beda w Katowicach :].

Pozdrawiam i wypijcie moje zdrowie...

Ekhm... zaspiewam:

(...) Pijemy za lepszy... Tweak :> za kazdy... post, ktory zyje w nas... (...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie idzcie bo was zbanuja:) hehehe

a moze jakis mod z wrocka takie cos zaproponuje co?

jakos nie znam moda z wrocka, ale mozna by bylo spotkac sie w piwnym gronie.

Mysle ze piwo po 3,5 byloby pierwszym powodem wyboru knajpy.

Wroblewskiego, tak jest tanie piwo.

Termin - mysle ze 2.01.2004 okolo 19, bo potem robi sie tloczno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...