ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jak ktoś chce to jutro (a właściwie dziś 27 grudnia) grono kilku osób z forum spotyka się koło 17 w pubie przy rivierze ;] Zapraszamy wszystkich forumowiczów chętnych na piwko ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ale kazdy pije na swoj koszt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No ja mogę pić na cudzy jakby co ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Dla wyjasnienia: -spotkanie intergracyjne -niesponsorowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja bym wpadł... ale akurat mnie nie ma w W-wie... chyba muszę poczekać na następne :( Miłej zabawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 co za debilny temat eeeh buhehehe lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nei wiem, czy mam sie czuc zaproszony, ale... :) czy chodzi o klub riviera-remont?? tj klub studencki?? :) przy warynskiego 12?? :) jezeli nie, to o jaki i prosze o adres :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No chyba toto, adresu nie znamy :> metal: Wyjdź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 zalozcie temat jak sie ustawicie na bronksa w katowicach :) PS. jest dobrze - zloty w gdansku ale schodzimy coraz nizej ... juz wa-wa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No chyba toto, adresu nie znamy :> metal: Wyjdź. na mokotowie??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No przy polibudzie ;] I wiemy jeszcze, że tydzień temu tam byliśmy ;]]] I była taka fajna panienka za ladą ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tak. Ten w remoncie przy stacji politechnika :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 dobra :D gdybym przyjechal, to jak was poznam?? :) bo ja bym byl w czarnym plaszczu i z mieczem (wystawaloby troche u dolu palszcza, bo pod palszczem nsoze ;p ), bo jade sie z kumplem polac troche za chwilke i bym prosto od niego pojechal :) I była taka fajna panienka za ladą ;] tymbardziej bede ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 bo ja bym byl w czarnym plaszczu i z mieczem 8O planujesz jakis zamach na moderow :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;) Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;) Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol eeeh wiem nie jestem zbyt ekonomiczny ale staniały heinekeny bo są po 3.99 zeta paranoik: dzięki, nie skorzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nie idzcie bo was zbanuja:) hehehe a moze jakis mod z wrocka takie cos zaproponuje co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ja bym se poszed ale gdzieś w olsztynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 he he za późno, następnym razem piszcie kilka dni wcześniej to może przyde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Alez obnizka ;]]] A jabole caly czas w tych samych cenach :D Ja oszczedzam :D lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duster Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tak. Ten w remoncie przy stacji politechnika :wink: Eeee, bede okazyjnie na politechnice, ale prawdopodobnie dopiero we wtorek, wiec sie nie zalapie :? Moze nastepnym razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 O tio moze mieszkancy Kraka tez by sie zebrali ? :] ja proponuje np Pub Popularny :) tylko kiedy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;) Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol eeeh wiem nie jestem zbyt ekonomiczny ale staniały heinekeny bo są po 3.99 zeta paranoik: dzięki, nie skorzystam Mnie swego czasu asz serce w gardle stanęło gdy wyłozylem te 4 blachy na heinejena, coś nie smaczny był, patrze na etykiete a tu: MADE IN POLAND by Żywiec S.A. Od tej pory heinekena nie pijam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 zalozcie temat jak sie ustawicie na bronksa w katowicach :) good idea :) ja bym wpadł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Kto idzie na jabola? Forumowicze z Zabrza skrzyknijmy sie gdzies w parku :lol: ;) Metal: Jak bedziemy dalej heinekeny pili to zbankrutujemy ;]]] Mowilem zebys tyle nie pil to bys juz zalmana mial :D lol eeeh wiem nie jestem zbyt ekonomiczny ale staniały heinekeny bo są po 3.99 zeta paranoik: dzięki, nie skorzystam Mnie swego czasu asz serce w gardle stanęło gdy wyłozylem te 4 blachy na heinejena, coś nie smaczny był, patrze na etykiete a tu: MADE IN POLAND by Żywiec S.A. Od tej pory heinekena nie pijam po kopie z glana w butelkę po heinekenie nie byłem w statnie zydenfikować etykietki ale piwko było dobre a teraz looknołem na heinekena [pushka] który stoi na biurku i tam pishe żywiec coś, to już wiem czemu takie dziwne to piwko ale ja wole z butelki bo z pushek to każde dlamnie jakieś takie dziwne jest heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 dobrze jest :> :> :> dobrze jest :> :> :> teraz wawa, to moze next time katowice :) a tam z Wodzislawia Sl. jest 30 min samochodem (160 na liczniku :) ). Tylko, zeby nie bylo numeru, ze jak zdam do wawy na studia, to wtedy imprezki integracyjne beda w Katowicach :]. Pozdrawiam i wypijcie moje zdrowie... Ekhm... zaspiewam: (...) Pijemy za lepszy... Tweak :> za kazdy... post, ktory zyje w nas... (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Pozdrawiam i wypijcie moje zdrowie... szczegolnie ze gdy to pisales to juz pewnie skonczyli leczyc kaca po tym spotkaniu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 oh sorry :) :) :) ale zlamilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 nie idzcie bo was zbanuja:) hehehe a moze jakis mod z wrocka takie cos zaproponuje co? jakos nie znam moda z wrocka, ale mozna by bylo spotkac sie w piwnym gronie. Mysle ze piwo po 3,5 byloby pierwszym powodem wyboru knajpy. Wroblewskiego, tak jest tanie piwo. Termin - mysle ze 2.01.2004 okolo 19, bo potem robi sie tloczno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 he he za późno, następnym razem piszcie kilka dni wcześniej to może przyde Tobie to nawet bezalkoholowego nie sprzedadza ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...