lopik_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i wyłanczam kompa fdd się oddzywa przez jakieś 2sec tak jak by chciał odczytać dyskietke nie wiecie co to może być PS. Zaczyna mnie to troche denerwować :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 mam tak samo... niestety nie rozwiazalem problemu... ...odlaczylem tymczasowo fdd, bo i tak bardzo rzadko korzystam z niego... po problemie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 a nie masz może zainstalowanego Norton Internet Security ?? bo mi sie tak zdaje że od kiedy go zainstalowałem to tak się dzieje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to jest przez antywirusa najpewniej pamietam ze kiedys w kafejce tez tak bylo ale nie pamietam przez jaki antywir ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nav 2004 zainstalowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Boot up floppy seek - opcja w biosie, powinno zadziałać. Jak nie to antywirus sobie coś sprawdza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozial Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 mam to samo odzywa sie gdy np. wlaczam acdsee i gry on-line czasami tak potrafi sprawdzac 3 sekundy - co to jest :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabel Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 to antywirus podczas wylaczania i wlaczania sprawdza boot sektory. dlatego sie domaga dyskietki. jak chcesz to albo wylaczaj antywirusa albo odinstaluj. problem znika. moze w opcjach antywirusa masz mozliwosc wylaczenia sprawdzania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...