Skocz do zawartości
gnz

Co sie dzieje z moja opera :(((( ???

Rekomendowane odpowiedzi

nie mam pojecia co sie dzieje ...

juz 2 raz zdarza mi sie ze przy zamknieciu opery nastepuje blue screen - wysypuje mi blad ze "prawdopodobnie przyczyna jest plik ati3d2ag.dll ...

problem na bank lezy w operze nie w zasilaczu czy czyms innym bo po restarcie operka nie zapamietuje mi ustawien (np. na nowo musze sie logowac tam gdzie pamietala hasla ...)

nie dziaje sie to zawsze - narazie 2 razy ... ale to o 2 za duzo :(

co to moze byc ?

przyzwyczailem sie juz bardzo do tej przegladarki i nie chcialbym zmieniac :|

gdyby to dzialo sie za kazdym zamknieciem to przeinstalowalbym ja i moze by pomoglo jednak dzieje sie to z niewiadomych przyczyn i nie wiem czy reinstal pomoze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dobrze Ci "zajezdza" bo ot jest Radeon (R200 Family) Windows XP DirectDraw/Direct3D Universal Driver

czyli ?

stery instalowac od nowa czy opere ?

BTW tez sie domyslam ze chodzi o cos z ati ale co ma grafa do przegladarki ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym na pierwszy rzut wywalil stery, restart, instalacja innej wersji driverow, restart i zobacz wtedy. Po za tym to moze jeszcze cos innego powodowac konflikty. i bedziesz musial metoda prob i bledow dojsc co to jest.

Mi kiedys jak sie cos sypalo to wrzucilem ta wersje i zaczelo wreszcie stabilnie dzialac

wxp-w2k-radeon-7-84-030228a1-008040c-efg.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi