gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nie mam pojecia co sie dzieje ... juz 2 raz zdarza mi sie ze przy zamknieciu opery nastepuje blue screen - wysypuje mi blad ze "prawdopodobnie przyczyna jest plik ati3d2ag.dll ... problem na bank lezy w operze nie w zasilaczu czy czyms innym bo po restarcie operka nie zapamietuje mi ustawien (np. na nowo musze sie logowac tam gdzie pamietala hasla ...) nie dziaje sie to zawsze - narazie 2 razy ... ale to o 2 za duzo :( co to moze byc ? przyzwyczailem sie juz bardzo do tej przegladarki i nie chcialbym zmieniac :| gdyby to dzialo sie za kazdym zamknieciem to przeinstalowalbym ja i moze by pomoglo jednak dzieje sie to z niewiadomych przyczyn i nie wiem czy reinstal pomoze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 może przeinstaluj opere.. po za tym ten plik zajeżdza mi jakimś sterownikiem do grafiki (to ati w nazwie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 bardzo dobrze Ci "zajezdza" bo ot jest Radeon (R200 Family) Windows XP DirectDraw/Direct3D Universal Driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 bardzo dobrze Ci "zajezdza" bo ot jest Radeon (R200 Family) Windows XP DirectDraw/Direct3D Universal Driver czyli ? stery instalowac od nowa czy opere ? BTW tez sie domyslam ze chodzi o cos z ati ale co ma grafa do przegladarki ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja bym na pierwszy rzut wywalil stery, restart, instalacja innej wersji driverow, restart i zobacz wtedy. Po za tym to moze jeszcze cos innego powodowac konflikty. i bedziesz musial metoda prob i bledow dojsc co to jest. Mi kiedys jak sie cos sypalo to wrzucilem ta wersje i zaczelo wreszcie stabilnie dzialac wxp-w2k-radeon-7-84-030228a1-008040c-efg.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...