AK47 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 cze Pytanie to jest skierowane raczej do użytkowników choć nie tylko płyt P4P800. Otóż po zainstalowaniu i uruchomieniu AI BOOSTER'a wskakuje okienko z błędem exceptional Econvert error in modulue Aoverclk.dll at 000431C$. Zaraz po nim dochodzą co około 2 sekundy nowe błędy ale już o treści: "," is not a valid integrer value co robić? Progs jest bardzo fajny - zmiana wszystkich napieć z poziomu windy i cała reszta do zabawy w overclocking. Według instrukcji bios powienien być 1012 lub nowszy. Bios mam 1012. Jest także wzmianka o tym, że podkręcać mogę tylko w programie, opcje OC w biosie powinny pozostać na default. No i pozostawiłem na defautl. Nadal program sypie błędami. Mój system to winXP pro. CO robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mam dokładnie to samo, bios 1016. Jest jakieś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ten komunikat juz kiedys widzialem - ' "," is not a valid integrer value '. Wydaje mi sie, ze jest spowodowany przez jakas biblioteke wspoldzielona, ktora za bardzo nie chce grac z Aoverclk.dll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Childmaker Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Miałem podobny problem. AI Booster nie działa z polskim XP. Problem zniknie jak w ustawieniach regionalnych w liczbach i walutach zmieni się przecinek na kropkę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...