Skocz do zawartości
PrestoNq

KOCHAM ZALMANA

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy widzieliscie ten maly wypasik ;)

ale zachecam

http://www.tomshardware.pl/video/20030926/index.html

niech mi tylko ktos powie gdzie to mozna kupic

to jako pierwszy opowiem doznania

post edytowany - _Vip_

sorry ze Ci posta edytuje ale nie moglem juz patrzec na tego zelmana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra niech bedzie ZALMAN

kuna no sporo kosztuja

to ja sie jeszcze moze zastanowie...

Jesli faktycznie chodzi ci o zalmana (geeez... faktycznie trudna nazwa :lol: ) to moze zmienilbys w koncu ten blad w temacie? :idea:

No chyba, ze chciales publicznie wyznac milosc do niejakiego Żelmana aka dresiarza ;) to wtedy w momencie przestaje sie czepiac.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne sluchaweczki, ale nie dal bym tyle kasy za nie, ja se musze kupic co prawda sluchaweczki i wezme Philipsa za 59 zl sa w media marktcie i te mi stykna ;)

Pozdrawiam Harry :)

tez mam philipsy za 60zł i mi starczaja bo i tak duzo ich nie uzywam ;] tylko jak w nocy slucham muzy lub pykam w Cs'ka, normalnie w CS gram na 5.1 bo lepiej chodzi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne sluchaweczki, ale nie dal bym tyle kasy za nie, ja se musze kupic co prawda sluchaweczki i wezme Philipsa za 59 zl sa w media marktcie i te mi stykna ;)

tez mam philipsy za 60zł i mi starczaja bo i tak duzo ich nie uzywam ;] tylko jak w nocy slucham muzy lub pykam w Cs'ka, normalnie w CS gram na 5.1 bo lepiej chodzi ;]

OT: Panowie ( Harry i KaZi ): możecie podać jakieś linki do tych słuchaweczek Philipsa za 59zł ( u producenta lub w MediaMekt ). Wkrótce będe miał nowego discmana i będe musiał wymienić słuchawki na jakieś lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chodzilo o te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19195422 Teraz w midia markcie sa po 59zl (byla reklama w gazecie)

Ja wlasnie mam takie przywiozlem sobie je z Wloch. Mam juz je ponad 3 lata i sa zajebicho :D Uzywam ich codziennie dzwiek jest super basy tez :) Polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest shit do muzyki sie nie nadaje... gdzies o tym czytalem

A po drugie nie dalbym tyle kasy za jakies idiotyczne sluchawki 8O

To polecam kupic jakis topowy model Sennheisera (np HD 600 za 1000zl czy HD650 za chyba 1600 zl lub Orpheusa) czy innej firmy specjalizujacej sie w sluchawkach i dobry wzmacniacz sluchawkowy to pogadamy - wbrew pozorom sluchawki wcale nie sa glupie i potrafia zagrac ladniej niz niejedne kolumny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi