volff Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 siemanko mam maly problem kolega prosil mnie zebym podlaczyl swoj dysk i zainstalowal mu system poniewaz mam prawie identyczne parametry kompa (plyta karta itp ) i wszysko byloby dobrze gdyby nie moja glupota :P nie odlaczylem swojego dysku. Jak sie mozna domyslec przy odpalaniu kompa pyta sie o system ktory chce odpalic i tutaj zaczynaja sie schody poniewaz dysk wrocil do wlasciciela i ja mam wieczny wybor nieistniejacego 2 systemu jak sie go pozbyc tak zeby nie formatowac obu partycji ( sugestia pracownika serwisu). licze na pomoc :D narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nikt nie wie??!!!! koszmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Rozumiem że wyswietla ci sie menu startowe z dodatkową pozycją dla systemu który nie istnieje. Wyedytuj boot.ini, usun błędny wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonie Mój komputer > Właściwości > Zakładka Zaawansowane > Uruchamianie i odzyskiwanie > ustawienia > edytuj > usuń tą linijkę która odpowiadała za uruchamianie tego drugiego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volff Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 yo dzieki juz nie lata mi pytanie o 2 system :) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...