ade Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mam dosyc!!! Probuje kupic i mi nie idzie dzis cala gielde schodzilem... nie chce mi sie jezdzic po calym miescie, a nie mam telefonu domowego;) jak bede dzowbil po sklepach z koma to mi drozej wyjdzie niz przez net;) - pasta ceramique - jakis radiator do pociecia (uzywane coolery 20zl chciel...;) - cooper shim pod throgubhreda (czy jak to sie tam pisze;) ew. jakis sklep w necie gdzie kupie podkladke i paste tanio wmiare;))) tytlko odpiszcie ktos!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 pokasuj inne tematy fakt w kraku kiepsko takjak wszedzie - musisz kupic online :) www.sirius.pl www.4max.pl www.proline.pl itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Oczywisci papierow sciernych w marketach budowlanych tez nie ma!!! Najdrobniejszy to 300!!!! Jaki maja!!! Tego niestety nie ma w necie!!!! (chyba) Please HELP ME!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 www.allegro.pl :)) Papieru szukaj w metalowych i drzewnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 co do pasty i shima to nie kupisz bo sam szukalem... a papier to chyba w kazdym wiekszym metalowym ew jakims z drewnem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 hmmm wyjatkowo slabo szukacie... polpc.pl i wszystko jasne:) nawet stoisko na gieldzie maja...prawa sciana w srodku hali patrzac od straganow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 niestety dzis jak pytalem na gieldzie do podkladek nie mieli, a paste tylko coolermaster srebrna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam dosyc!!! Probuje kupic i mi nie idzie dzis cala gielde schodzilem... nie chce mi sie jezdzic po calym miescie, a nie mam telefonu domowego;) jak bede dzowbil po sklepach z koma to mi drozej wyjdzie niz przez net;) - pasta ceramique - jakis radiator do pociecia (uzywane coolery 20zl chciel...;) - cooper shim pod throgubhreda (czy jak to sie tam pisze;) ew. jakis sklep w necie gdzie kupie podkladke i paste tanio wmiare;))) tytlko odpiszcie ktos!!! ANIS na ul. krowoderskiej ma Arctic Silver Ceramique oraz coppershimy Radiatory to pytaj na Filipa w Komisie L&G :D Maj czasami calkiem sporo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Oczywisci papierow sciernych w marketach budowlanych tez nie ma!!! Najdrobniejszy to 300!!!! Jaki maja!!! Tego niestety nie ma w necie!!!! (chyba) Please HELP ME!!!! Wszystko w OBI. Maja i mniejsze :D Trzeba dobrze poszukac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Oczywisci papierow sciernych w marketach budowlanych tez nie ma!!! Najdrobniejszy to 300!!!! Jaki maja!!! Tego niestety nie ma w necie!!!! (chyba) Please HELP ME!!!! Wszystko w OBI. Maja i mniejsze :D Trzeba dobrze poszukac ;) nie chcesz wiedziec ile czasu spedzilem w obi!!!! pomijajac to ze 3x roznych ludkow z obslugi pytalem;) jedyne co udalo mi sie tam kupic to pilke do metalu;) ktora tne radiator i mi qrew... ,straszie znaczy sie, ciezko idzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Kupiles sam brzeszczot ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Kupiles sam brzeszczot ? :lol: a nawet 5 sztuk, komplecik w pudeleczku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 To jeszcze kup ramie, to sie nie bedziesz tak meczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...