Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 I to jest duży + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 oaza spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zero cenzury. Raj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 I to jest duży + I tu sie mylisz :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 I to jest duży + I tu sie mylisz :))) Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Dlaczego? Administrator może wszędzie moderować, a właśnie ja takowym jestem :) Ahh, ale będzie rygor, terror i w ogóle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Widze Lisek że chcesz tu anarchie wprowadzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Widze Lisek że chcesz tu anarchie wprowadzić :D Ach, człowieku :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Już się boje. Niedługo pewnie jakiś haracz będziesz ściągać od użytkowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Już się boje. Niedługo pewnie jakiś haracz będziesz ściągać od użytkowników? O, dobry pomysł :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 eeh a miało być tak pięknie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Koniec, znowu wraca komuna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Koniec, znowu wraca komuna. Chciałbyś, to i tak mało powiedziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ja od początku wiedziałem że z tą zmiana forum wiąże się jakiś większy przekręt :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ja od początku wiedziałem że z tą zmiana forum wiąże się jakiś większy przekręt :!: Czekaj czekaj, podam jeszcze adres konta gdzie wpłacać pieniążki :) 99zł / dobe użytkowania, może być? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zapomniałes +100% VAT, jeszcze jakaś akcyza + (coś sam wymyślisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zapomniałes +100% VAT, jeszcze jakaś akcyza + (coś sam wymyślisz) Może coś podpowiesz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A to pisz maila do polityków (p. belka) on napewno coś wymyśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek ale my możemy dowiedziec sie gdzie ty mieszkasz :) i osobiście Ci haracz zapłacic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek cwany jest. Pewnie se mafie do ochrony wynajął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek ale my możemy dowiedziec sie gdzie ty mieszkasz :) i osobiście Ci haracz zapłacic :evil: Ty hakerze :))) adres jest na stronie podany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek cwany jest. Pewnie se mafie do ochrony wynajął. W sumie to mam kilkanaście kilometrów do granicy z Ukrainą - z "ruską mafią" żaden problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ruska mafia jest mało podatna na O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek ale my możemy dowiedziec sie gdzie ty mieszkasz :) i osobiście Ci haracz zapłacic :evil: Ty hakerze :))) adres jest na stronie podany :) no to wpadłeś :) teraz już Ci nawet ruska mafia niepomoże ;) a tu masz przykład co oni z takimi robią ;) http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&i...22&zaznacz=Trax poczytaj jak to lutownice do... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dlaczego? Administrator może wszędzie moderować, a właśnie ja takowym jestem :) Ahh, ale będzie rygor, terror i w ogóle :P nie strasz bo bede musial isc po pieluche.. tak sie boje....... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nie strasz bo bede musial isc po pieluche.. tak sie boje....... 8O Spoko, pożyczę ci moją :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 to juz pa nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ruska mafia jest mało podatna na O/C A overclockers.ru ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 u nas w rosiji :D skolko ugondo żołdaków :D bez pracy heh adin telefon i wjazd na dom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 szok na forum, beda o tym w gazetach pisac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...