Tasior _ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Cze . Mam taki oto problem mam pamiatki Spectec 256MB 333DDR no i jest problem > Otoz staly sie niestabilne na fsb 166 przy napieciu od 2,5 do 2,8 albo wychodza w czasie gier do win albo kompletny reset a na 133 ok. I teraz jest problem bo podobno w serwisie chodza ok na 166 i nie bardzo chca wymienic. Czy moze plyta cos szklodzic Soltek SL -75FRN-L ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Płyta może tych kości nie lubieć, sam sprzedałem sporo Specteców i jak się ich nie kręci to wszystko oki ale jak sie zaczyna zabawa w ocerclocking to trzeba było mieć trochę szczęścia albo bardzo telerancyjną płytę. Radzę wymienić na np. TwinMOSA. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior _ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Czyli mowisz iz dobrez by je bylo zamienic? Tylko zeby w serwisie mysleli tak samo . Mam sie skontaktowac z nimi po nowym roku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...