Szopek15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam! Ja mam takie dwa pytanka otóź jednio z nich to takie :Jak wyłonczyć to całe aa? pytam otóż dostaje mało puktów na 3dmarku i chyba myśle że powodem jest to !prosze o jak najszybszą pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam! Ja mam takie dwa pytanka otóź jednio z nich to takie :Jak wyłonczyć to całe aa? pytam otóż dostaje mało puktów na 3dmarku i chyba myśle że powodem jest to !prosze o jak najszybszą pomoc! Jak mas zgrafe , jaki sprzet ?? ile tych pukntów i w jakim marku?? AA wyłczasz we właściwościach ekranu w zaawansowany na zakładce karty grafuicznej w ustawioeniach wydajnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam! Ja mam takie dwa pytanka otóź jednio z nich to takie :Jak wyłonczyć to całe aa? pytam otóż dostaje mało puktów na 3dmarku i chyba myśle że powodem jest to !prosze o jak najszybszą pomoc! Jak mas zgrafe , jaki sprzet ?? ile tych pukntów i w jakim marku?? AA wyłczasz we właściwościach ekranu w zaawansowany na zakładce karty grafuicznej w ustawioeniach wydajnosci To jest moja grafa GeForce4 MX440-8x PixelView DDR 64MB + tv BOX (128-bit),dostasłem 3660 puktów na 3d marku 2001 se na Procku Athlon 1600 XP + to bardzo bało bo kumpel ma wszystko to samo i ma 4880 puktów..dlaczego? prosze o najszybszą pomoc! P.S a gdzie dokłądnie sie to wyłacza to AA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ma wszystko to samo tzn grafe i procka ? czy tez wszystko to samo czyli mobo, pamieci, proca i grafe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam! Ja mam takie dwa pytanka otóź jednio z nich to takie :Jak wyłonczyć to całe aa? pytam otóż dostaje mało puktów na 3dmarku i chyba myśle że powodem jest to !prosze o jak najszybszą pomoc! Jak mas zgrafe , jaki sprzet ?? ile tych pukntów i w jakim marku?? AA wyłczasz we właściwościach ekranu w zaawansowany na zakładce karty grafuicznej w ustawioeniach wydajnosci To jest moja grafa GeForce4 MX440-8x PixelView DDR 64MB + tv BOX (128-bit),dostasłem 3660 puktów na 3d marku 2001 se na Procku Athlon 1600 XP + to bardzo bało bo kumpel ma wszystko to samo i ma 4880 puktów..dlaczego? prosze o najszybszą pomoc! P.S a gdzie dokłądnie sie to wyłacza to AA ? Jakie masz pamięci czy też masz DDR ?? i czy macie taki same płyty ? jaka masz płyte , wejdz do biosa i daj niskie timingi na pamieci !. AA to raczej nie wina bo z AA bys mial kolo 2500pkt - WŁAŚCIWOŚĆ(prawy przycisk myszy na pulpicie) >>USTAWIENIA>>ZAAWANSOWANE>>GEF4 MX440>>USTAWIENIA WYDAJNOŚCI>>ANTYALIASOWANIE wyzej masz tez opcje wydajnosci daj na maxa performance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ma wszystko to samo tzn grafe i procka ? czy tez wszystko to samo czyli mobo, pamieci, proca i grafe ?ma wszystko to samo czyli : grafe,procka,płyta główna,pamięci,dzwięk monitor itd:)).Prosze o jak najszybsza pomoc Z góry Wielkie THX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ustaw w opcjach grafiki wszystko na max wydajnosc a nie na jakosc i sprawdz wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ustaw w opcjach grafiki wszystko na max wydajnosc a nie na jakosc i sprawdz wynik.Ale coś dokładniej możesz mi pomóc masz moze gg?ale co zmienić bo ja jesem zielony w tych sprawach :oops: prosze o dalsza pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ustaw w opcjach grafiki wszystko na max wydajnosc a nie na jakosc i sprawdz wynik.Ale coś dokładniej możesz mi pomóc masz moze gg?ale co zmienić bo ja jesem zielony w tych sprawach :oops: prosze o dalsza pomoc! Kurna no przecierz ci dokłądnie jak dziecku napisalem co należy ustawić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 co do ustawienia opcji wydajnosc/jakosc to lukasrz ci wyjasnil gdzie wejsc :) ale teraz mi sie nasunelo cos jeszcze ... jakie macie stery ? moze kolega wrzucil te znane lewe dentki od nvidii i chwali sie wynikiem ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 co do ustawienia opcji wydajnosc/jakosc to lukasrz ci wyjasnil gdzie wejsc :) ale teraz mi sie nasunelo cos jeszcze ... jakie macie stery ? moze kolega wrzucil te znane lewe dentki od nvidii i chwali sie wynikiem ;) ? Sterowniki mamy 53.03 WHQL,Pamięci mamy DDR. Może dokładnie opisze swój komputer : Procesor Athlon 1600 XP+ Płyta głowna : Enemic 8 KAX+P Pamięci : 256 DDR kingstony Prosze o dalszą pomoc! P.S Jak w biosie ustawic niskie Timingi na pamieci?najlepiej jak ktoś mi wszystko napisze krok - po kroczku bo jak mówiłem jestem w tym zielony! :oops: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 timingi to masz w opcji advanced chipset features -> memory timings, a jak to zalezy od pamieci...zaczynaj od cl2-2-2-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...