Erkekjetter Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Witam, mam pytanko :) Czy Radeon'y R300 (9500, 9700) a także 9800 pójdą na AGP8x przy taktowaniu 74 MHz? Sprawdzał ktos może? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Każda karta pójdzie, tylko jeszcze zależy jak długo pochodzi. Mój GF2 GTS kiedyś chodził na 88 MHz i jakoś nic mu sie nie stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ja to bym sie bal taka karte puszczac przy 74mhz :P mniej o OC bym sie bal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 wiesz ja mam swoja grafe na 80mhz ,a kiedys puszcilem GTS-a na 90mhz :) te 74mhz uwazam za mala roznice nie powinno to wplynac jakos negatywnie (mysle ze wrecz odwrotnie - wyzsze taktowanie to szybsze przekazywanie informacji, jak cos zle mowie to prosze poprawic) ps. standard jest 66mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ale ja mam na myśli puszczenie karty przy 74 MHz na AGP8x. Przy 4x pójdzie spokojnie, mój Radeon chodził bardzo dłuuugo na AGP 95MHz, ale to było AGP 2x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 A jak sprawdzić taktowanie AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Sprawdzić można w SiSoft Sandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...