MadafakaR Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Pomocy i poradźcie! Rzecz w tym że dostałem za free Lexmarka Z13, nie wiem jak jest z tymi tuszmi zintegrowanymi z głowicą, naczytłam sie że jest tylko połowa objętości i wogóle. Drukarka jest do użytku domowego więc nie bedzie raczej żadnych zdjęc i grafiki malutko. Jest jedna głowica kolorowa 10N0026. Czy jest to głowicą którą mozna napełniać samemu czy tylko w firmach tym sie trudniącymi a może wogóle? Jeżeli tak to jaki jest tego koszt? Prosiłbym ew. o porade ale uczciwą i obiektywną w miare jeżeli to wogóle jest możliwe- czy naprawde ten Lexmark to taka klapa i czy naprawde jest wskazane kupić jakiegoś HP?Boje sie potem problemów z wymianą głowicy za 150PLN. Jakby nie patrzeć drukarke kupuje sie raz na kilka lat a nie na pojemność cartdrige'a tuszu... Prosze o konstruktywne komentarze- po wglądnięciu w opcje szukaj naprawde widac zasadniczy brak konkretnej informacji natomiast mnóstwo plaplania :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tej drukarki nie opłaca sie używać. Czarny tekst drukuje z kolorowego pojemnika. Sama drukarka jest kilka razy mniej warta od nowego tuszu. Są do tych pojemników napełniacze. Aby na tej drukarce opłacalne było drukowanie tekstu trzeba by korzystać z czarnego pojemnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jesli jest jeszcze tusz to drukuj ile wlezie a potem ja sprzedaj lub kup gdzies tanio pojemnik z czarnym tuszem bo tej drukarki do koloru nie opłaca sie uzywac a dlaczego juz napisał mój przedmówca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 dzieki za info, o tym że ta drukarka to jest lokko mówiąc przekręt to nie wspomne..... Pozdro tweakowcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...