Zośka Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Szanowne gremium, jestem prawie załamana, oto spadek w3dmarku 300 pkt., a żeby nie było mało, to 'Configure' z MOHA identyfikuje rozmiar pamięci karty jako 64 MB. Czy istnieje jakiś wiarygodny sofcik, który mnie przekona, że pracuje całe 128mega? MSI kt266a, athlon1600, 256 ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikie Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Szanowne gremium, jestem prawie załamana, oto spadek w3dmarku 300 pkt., a żeby nie było mało, to 'Configure' z MOHA identyfikuje rozmiar pamięci karty jako 64 MB. Czy istnieje jakiś wiarygodny sofcik, który mnie przekona, że pracuje całe 128mega? Polecam AIDA - pokaze wszystko a nawet wiecej ;) mk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 W biosie zmień AGP Aperature Size(czy coś w tym stylu) na 128Mb. Ja tak miałem kiedy na swoim radku wyciągnełem 9000 marków 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...