Damian Grajek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No właśnie doradzcie co kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 mam tego 2 i polecam, cichy i wydajny, nie chce mi sie w kolko tego samego pisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to nie pisz ... acha pozdrawiam cie bo widze że jesteś z Białego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja mam wcześniejszą wersję Arctic Cooling. Naprawdę polecam. B. dobry stosunek cena/jakość, dobrze działająca kontrola temp., bardzo cichy (o ile nie masz w budzie tropików), dobre łożysko. U mnie przed zmodowaniem chodził na 1600 do 2000rpm. Teraz trochę wolniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Moj konfig i tylko dodam ze proc jest na 1,675V i wyniki: Pirme 50C Idle 43C Otwarta obudowa, moim zdaniem WhisperRockIV jak za 46zl RZADZI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...