Skocz do zawartości
unknownn

Plyta Abit NF7 a SB Live 5.1 -pogodza sie???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie

Zamierzam kupic sobie nowy sprzet i oprzec go na Abicie NF7 kupilbym model S tej plyty i niebylobytego postu:)ale w moim sklepie go nie ma i jestem zmuszony dokupic sobie jeszcze do tego SB Live

ale slyszalem ze ta plyta wchodzi w konflikt z SB Live i nie jest to takie proste

Pytanie jest takie czy to prawda ze sa jakies problemy z zainstalowaniem SB Live na Abicie NF7??

Ktos moze posiada taka konfiguracje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja posiadam i gryzlo sie w jednej grze aczkolwiek przezemnie najczesciej uzywanej mianowicie Grand Prix Legends. Moze to sprawa wiekowosci tego tytulu. Za pare dni bede mial taki zestaw na sprzedaz bo zmienilem na to co w podpisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to to mnie cieszy

Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam co3en na ktorym slocie u ciebie siedzi Live?

Nie na 3?

bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pciNo to to mnie cieszy

Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam co3en na ktorym slocie u ciebie siedzi Live?

Nie na 3?

bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pci

Jeszcze jedno pytanie jak oceniacie zintegrowany dzwiek na NF7 dobrze robie myslac o SBlive?

Slyszalem ze zintegrowany dzwiek na tej plycie obciaza bardzo procka spotkalem sie nawet z twierdzeniem ze obciazenie siega 30% wiecie cos na ten temat??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to to mnie cieszy

Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam <B>co3en</B> na ktorym slocie u ciebie siedzi Live?

Nie na 3?

bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pci

Jeszcze jedno pytanie jak oceniacie zintegrowany dzwiek na NF7 dobrze robie myslac o SBlive?

Slyszalem ze zintegrowany dzwiek na tej plycie obciaza bardzo procka spotkalem sie nawet z twierdzeniem ze obciazenie siega 30% wiecie cos na ten temat??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...