unknownn Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mam pytanie Zamierzam kupic sobie nowy sprzet i oprzec go na Abicie NF7 kupilbym model S tej plyty i niebylobytego postu:)ale w moim sklepie go nie ma i jestem zmuszony dokupic sobie jeszcze do tego SB Live ale slyszalem ze ta plyta wchodzi w konflikt z SB Live i nie jest to takie proste Pytanie jest takie czy to prawda ze sa jakies problemy z zainstalowaniem SB Live na Abicie NF7?? Ktos moze posiada taka konfiguracje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 konfliktow nie ma zadnych =>patrz podpis kupowanie sb live mija sie z celem lepiej poszukaj gdzies plyty z ss bo dzwiek jest lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja posiadam i gryzlo sie w jednej grze aczkolwiek przezemnie najczesciej uzywanej mianowicie Grand Prix Legends. Moze to sprawa wiekowosci tego tytulu. Za pare dni bede mial taki zestaw na sprzedaz bo zmienilem na to co w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknownn Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to to mnie cieszy Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam co3en na ktorym slocie u ciebie siedzi Live? Nie na 3? bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknownn Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to to mnie cieszy Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam co3en na ktorym slocie u ciebie siedzi Live? Nie na 3? bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pciNo to to mnie cieszy Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam co3en na ktorym slocie u ciebie siedzi Live? Nie na 3? bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pci Jeszcze jedno pytanie jak oceniacie zintegrowany dzwiek na NF7 dobrze robie myslac o SBlive? Slyszalem ze zintegrowany dzwiek na tej plycie obciaza bardzo procka spotkalem sie nawet z twierdzeniem ze obciazenie siega 30% wiecie cos na ten temat?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknownn Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to to mnie cieszy Ajeszcze sie tak z ciekawosci zapytam <B>co3en</B> na ktorym slocie u ciebie siedzi Live? Nie na 3? bo cos slyszalem ze producent zaleca montowanie live'a w 3 slocie pci Jeszcze jedno pytanie jak oceniacie zintegrowany dzwiek na NF7 dobrze robie myslac o SBlive? Slyszalem ze zintegrowany dzwiek na tej plycie obciaza bardzo procka spotkalem sie nawet z twierdzeniem ze obciazenie siega 30% wiecie cos na ten temat?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 tak moj jest w 3 slocie bo tak mi akurat pasowalo : ac 97' napewno nie zajmuje 30% procesora :lol: a roznice poczujesz napewno ale jaka to zalezy od sluchawek ew glosnikow .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknownn Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Dzieki za odpowiedzi Mam jeszcze jeden problem dotyzacy Mobo Abit NF7 jakbyscie tam zajzeli i podzielili sie ze mna doswiadczeniami bylbym wdzieczny:) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56052 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Tylko dodam, ze dzwiek z karty na plycie jest plaski jak deska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...