soltys Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 hmm, ale jak plyta slabo trzyma napiecia to tez nie jest dobrze! nie mozna sie tym usprawiedliwiac ze to plyty wina...i co z tego? jak krecisz procka czy cos to go (procka :P ) nie bedzie obchodzilo, kto, co i dlaczego...nie masz stabilnych napiec? pocaluj mnie w.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 moze teraz pytanie za 100pkt co byscie kupili z tych 3 zasilaczy chieftec 420w enermax 353w HuntKey HK400-XP Silencer (dla tych którzy jeszcze nie wiedzą o nim zaduzohttp://www.huntkey.pl/index.php?page=produkty.php&title=Produkty&pole1=HuntKey%20HK400-XP%20Silencer OCZYwiście ze chieftec 420w 8) Oj lukasrz! Ty jesteś nieobiektywny, ale wyjątkowo Cię popieram :D no kurcze chief jest najtanszy ale czy najlepszy ?? po tym chiefie co mam ma m zraze do nich co byście powiedzieli jak bym dodał 4 zawodniki : tagan 380w mam abita wiec potrzebne mi 12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 mam teraz w kompie enermaxa (pierwsze 15 min ) spostrzezenia sa takie ze jest dużoooooooo lepszy od chiefa za chwile napisze więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 spostrzezenie dnia dzisejszego enermaxa sprzedałem bo było gorsz ydzisiaj przeprosiłem chiefteca i pobawiłem sie potencjometrem podkreciłem sobie 12v i zaraz przystapie do testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A od Chiefteca lepszy jest Antec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A od Chiefteca lepszy jest Antec :PZgadza się, ale jest również sporo droższy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 AMD napisz jak testy bo jakoś długo sie tu nie odzywasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 AMD napisz jak testy bo jakoś długo sie tu nie odzywasz ;)enermax robil to samo, ale doszlismy a wlasciwie Adam doszedl do wniosku, ze to nie zasilka, bo na zjezdzie chlopaki z moded-kompz uzyczyli na czas jakis zasilki 520W i bylo to samo, wiec albo proc nie lubi (juz) takiego napiecia, albo mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...