Skocz do zawartości
POWER BY AMD

chieftec 360 pomyłka zycia

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, ale jak plyta slabo trzyma napiecia to tez nie jest dobrze! nie mozna sie tym usprawiedliwiac ze to plyty wina...i co z tego? jak krecisz procka czy cos to go (procka :P ) nie bedzie obchodzilo, kto, co i dlaczego...nie masz stabilnych napiec? pocaluj mnie w....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze teraz pytanie za 100pkt co byscie kupili z tych 3 zasilaczy  

chieftec 420w

enermax 353w

HuntKey HK400-XP Silencer (dla tych którzy jeszcze nie wiedzą o nim zaduzohttp://www.huntkey.pl/index.php?page=produkty.php&title=Produkty&pole1=HuntKey%20HK400-XP%20Silencer

OCZYwiście ze chieftec 420w 8)

Oj lukasrz!

Ty jesteś nieobiektywny, ale wyjątkowo Cię popieram :D

no kurcze chief jest najtanszy ale czy najlepszy ?? po tym chiefie co mam ma m zraze do nich

co byście powiedzieli jak bym dodał 4 zawodniki : tagan 380w

mam abita wiec potrzebne mi 12v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD   napisz jak testy bo jakoś długo sie tu nie odzywasz ;)

enermax robil to samo, ale doszlismy a wlasciwie Adam doszedl do wniosku, ze to nie zasilka, bo na zjezdzie chlopaki z moded-kompz uzyczyli na czas jakis zasilki 520W i bylo to samo, wiec albo proc nie lubi (juz) takiego napiecia, albo mobo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi