Skocz do zawartości
Gość DaMcio

==============BLACK SCREEN====================

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem to dosyć duży. Grałem sobie normalnie legalnie i w pewnym momencie wyłączył się jak gdyby (albo w stan czuwania tyle że bez reakcji) monitor tzn. miałem żółtą a nie zieloną diodę i poprostu zgasł... to już mi się zdarzyło 2 razy

Graficzna FIC 9500Pro na wiatraku od obudowy

Stery 3.75

Monitor CTX VL700 (chyba)

i pytanie :

Co jest nie tak i co zrobić aby było normal :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O NIE NIE NIE zasilacz wymieniłem sami poleciliście chifteca 360W (MA DZIAŁAĆ :mrgreen: )

a dalej to

AMD athlon Xp 1.7

Maxtor 60GB

512 Ram kingstone

Stacja dyskietek (ale ze złota)

CD/DVD

Główna Soltek SL-75DRV4

poza tym jakieś wiatraki i pare kabli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze poprostu jaks kombinacja klawiczy jest za cos tam (np stan wtrzymania) odpowiedzialna w windowsie i podczas grani w gry podswiadomoie uzywasz tych klaiwszy.... u mnie taka sytuacja miala miejsce podczas gry w Cs ... na klawisz Shift mam ustawione ciche chodzenie ... gram sobei gram nacisnalem kilka razy shift a ten mi wychodzi do windowsa i wyswietla jakis komunikat ze to klawisze trwałe wiec wylaczylem to [ciach!]o mam spokoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrenuj poruszanie karty grafiki z wydłubaniem jej ze środka włącznie- mi to raz pomogło - jak znajdziesz bardziej wytłumaczalne rozwiązanie proszę o info też tak mam z emerytowanymi kompami w robocie, a z nowymi sie nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc nic nie jest podkręcone poza tym klawisze trwałe wyłączam jak tylko zainstaluje winde (tym razem tego nie zrobiłem i aktualnie naciskam 5 razy shift ... już wyłączone)

"u mnie taka sytuacja miala miejsce podczas gry w Cs" y co ja moge powiedzieć to właśnie zdarzyło się podczas gry w CS ale tak bez powodu?! gram w stokroć bardziej wymagające gry |max payne 2 Worms 3d NFS udndergraund GTA VICE i na maxa wszystko chodzi bez zarzutów| na cs'a wrzuciłem tylko Fusion Packa 12

może jest jakaś kombinacja klawiszowa że monitor się wyłącza (w stan czuwania bez odwrotu :D

i ostatnie ... jakie stery wg. was są najlepsze (jestem na 3.7 + RefreshFix0.9.9.7 - może to jego wina ... ale bez niego to wszystko mruga jak cholela)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...