Gość DaMcio Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mam problem to dosyć duży. Grałem sobie normalnie legalnie i w pewnym momencie wyłączył się jak gdyby (albo w stan czuwania tyle że bez reakcji) monitor tzn. miałem żółtą a nie zieloną diodę i poprostu zgasł... to już mi się zdarzyło 2 razy Graficzna FIC 9500Pro na wiatraku od obudowy Stery 3.75 Monitor CTX VL700 (chyba) i pytanie : Co jest nie tak i co zrobić aby było normal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 podaj cały twooj config a w szczegoolnosci zasilacz ;] jakie temp podkrecone cos czy co .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 O NIE NIE NIE zasilacz wymieniłem sami poleciliście chifteca 360W (MA DZIAŁAĆ :mrgreen: ) a dalej to AMD athlon Xp 1.7 Maxtor 60GB 512 Ram kingstone Stacja dyskietek (ale ze złota) CD/DVD Główna Soltek SL-75DRV4 poza tym jakieś wiatraki i pare kabli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ponawiam pytanko czy coś podkrecone ?? jakie masz temp?? czydzieje sie tak jak grasz w jakas szczegolna gre czy w windzie ?? zmieniałes stery na inne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Moze poprostu jaks kombinacja klawiczy jest za cos tam (np stan wtrzymania) odpowiedzialna w windowsie i podczas grani w gry podswiadomoie uzywasz tych klaiwszy.... u mnie taka sytuacja miala miejsce podczas gry w Cs ... na klawisz Shift mam ustawione ciche chodzenie ... gram sobei gram nacisnalem kilka razy shift a ten mi wychodzi do windowsa i wyswietla jakis komunikat ze to klawisze trwałe wiec wylaczylem to [ciach!]o mam spokoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 potrenuj poruszanie karty grafiki z wydłubaniem jej ze środka włącznie- mi to raz pomogło - jak znajdziesz bardziej wytłumaczalne rozwiązanie proszę o info też tak mam z emerytowanymi kompami w robocie, a z nowymi sie nie spotkałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a więc nic nie jest podkręcone poza tym klawisze trwałe wyłączam jak tylko zainstaluje winde (tym razem tego nie zrobiłem i aktualnie naciskam 5 razy shift ... już wyłączone) "u mnie taka sytuacja miala miejsce podczas gry w Cs" y co ja moge powiedzieć to właśnie zdarzyło się podczas gry w CS ale tak bez powodu?! gram w stokroć bardziej wymagające gry |max payne 2 Worms 3d NFS udndergraund GTA VICE i na maxa wszystko chodzi bez zarzutów| na cs'a wrzuciłem tylko Fusion Packa 12 może jest jakaś kombinacja klawiszowa że monitor się wyłącza (w stan czuwania bez odwrotu :D i ostatnie ... jakie stery wg. was są najlepsze (jestem na 3.7 + RefreshFix0.9.9.7 - może to jego wina ... ale bez niego to wszystko mruga jak cholela) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 helloł ?! enybody ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...