...:::Piter:::... Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Co wy na to? http://dm157a.webpark.pl/, może być? A może znacie jakieś inne sklepy z lcd juz złożony lcd odrazu do podłonczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 link nie działa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 link nie działa . Słuszna uwaga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 link nie działa . Słuszna uwaga :wink: Nom link nie dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 no wszystko ladnie pieknie... ale ciagle link nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Dziala :P http://dm157a.webpark.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to teraz juz działa! To co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 kiszka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 To hu..., znacie może jeszcze jakieś strone z lcd tylko lcd już złożone, bo nie chce mi sie z tym bawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 hm o tym co mowisz to zlorzony wyglkada tak dziala tak ale jest eaczej kiszkowaty i polecam cos 4 x 20 albo i wiecej wtedy mam cos takeigo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1si0 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Najlepszy wyswietlacz LCD 4x20!! bardzo tani i gotowy do dzialania znajdziecie pod adresem http://www.epsilon.com.pl/support/LCD_4x20_LPT_cfg.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No nie jest taki tani..... Cały zestaw, czyli Lcd, zasilacz, kabel kosztują 99zł. to nie jest tak tanio. A jakbym kupił ten wyświetlacz http://www.epsilon.com.pl/cgibin/shop?show=inne to co do niego jeszcze musze do kupić żeby on działał? Chodzi mi o ten wyświetlacz za 49zł. Niemam pojęcia zabradzo o LCD, a więc nie dziwcie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marty123 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Witam, nie 99 PLN a 79 PLN + kabelek USB i LPT Po co zasilacz, przeciez napisane, ze moze byc zasilany z komputera poprzez USB - 5V. Kabelek USB sobie niezle licza, bo widzialem za 3,5 a drukarkowy tez niewiele drozej bo okolo 6 PLN. Ten za 49, to dokladnie ten sam wyswietlacz tylko bez interfejsu. Pytanie czy doplacac 30 zl za interfejs? Wedlug mnie jesli jestes dobry w lutowaniu i masz duzo cierpliwosci to zaoszczedzisz gora kilka zlotych, jesli jednak bawisz sie w lutowanie od czasu do czasu ( a trzeba tu naprawde precyzyjnie przylutowac kabel wielozylowy ) to warto dac 30 zl i miec swiety spokoj. Poszukaj na forum, na pewno znajdziesz wiele osob, ktore mialo z tym mniejsze lub wieksze problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@tys Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja polecam ten wyświetlac z Epsilonu wraz z płytką! Kupiłem zaraz przed świętami i jestem bardzo zadowolony. Fakt że już kombinuje co by go podświetlić (ktoś zna gdzie można kupić folie EL?), ale wykonanie samej płytki (made by epsilon) jest na 5+ !!! Bez latających kabelków i myślenia że zaraz któryś odpadnie bądź się ukruszy. Co do ciekawostek, to płytka ma już możliwość podłączenia pod kontroler matrix orbital bez przeróbek, który będzie do kupienia na Epsilon za niedługi czas!!!! Polecam Jak zrobie sensowne podświetlanie, to zademonstruje na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 a to jest bez podswietlenia? porazka bo mi sie podobal i myslalem nad zmiana mojego 3*24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 On jest bez podświetlenia, dlatego podjeżdza lipą... A podobno ciężko jest zrobić w nim podświetlenie.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GramiYoe Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mi da ten Matrix jakis???? bo tez zastanawiam sie nad kupnem tego (ale chyba raczej gola wersje - nie mam 2 lewych rak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a ja polecam PRZYKLEJONY TOPIC O LCD!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom1 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jest i z podświetleniem... ;) http://www.epsilon.com.pl/cgibin/shop?show..._led_z_adap_lpt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 extra chyba sobie go wezme z podświetleniem 100zł za gotowy to chyba nie za dużo bo nie polutuje sobie go napewno i teraz pytania a) co to ten matrix i czy to będzi można pod niego podłączyć B) do podłączenia starczy c) jak on wam sie sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a ile koszuja takie wyswietlacze ktore sa montowane w autach np. w radiach lub od nawiagci... chce takie wsadzic do kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 tylko jak to bydle podświetlic :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 mam na oku taki http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...MEBWA%3AIT&rd=1 i taki http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...MEBWA%3AIT&rd=1 :lol: 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 zajebiste tylko jakie programy to obsluguja? to wogole jest pod lpt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 zaje...dwabiste tylko jakie programy to obsluguja? to wogole jest pod lpt? pod LPT zapomnij jedynie com lub usb jeżeli już ale coś mi się wydaje że przy tych LCD tylko i wyłącznie złącze video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a co myslicie o tym : http://www.epsilon.com.pl/cgibin/shop?info...44&sid=2b7eca73 dobra cena :)[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a co myslicie o tym : http://www.epsilon.com.pl/cgibin/shop?info...44&sid=2b7eca73 dobra cena :)[/url] Jeżeli ktoś chce takie LCD to proszę na priva sprzedam za 35zł + wysyłka za sztuke mam ich kilka oczywiście all nowiutkie i podświetlane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Tylko, że podświetlenie a podświetlenie to jest różnica :!: Są dwa rodzaje: pierwszy - kilka diod od góry i drugi - mnóstwo diod od spodu. Nie trudno się domyśleć że ten drugi wygląda znacznie lepiej. Ale i kosztuje "lepiej". Najczęściej można poznać go po ładnie "obudowanym" wyświetlaczu. Różnice w jakości podświetlenia macie nawet na tej stronie: Pierwszy typ podświetlenia: Drugi typ podświetlenia: Widać wyraźną różnicę - nawet pomimo faktu, że drugie zdjęcie jest w gorszej jakości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a jak szukam lcd zeby mial bilae podswietlanie (tzn zeby wszytsko bylo czarne a literki biale) moze ma ktos cos takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...