walus Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jak w temacie,z jakiej strony zassac stery audio do tej plytki.Sory za laickie pytanie.Szukalem i nic ciekawego nie znalazlem.Na stronie abiota,sa jakies ale nie chce nic pomieszac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 hehe... rzeczywiscie laickie pytanie :-) Unified Driver Package 3.13 sterowniki sa zawarte w tym pakiecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ok, wlasnie takie zassalem,ale irytuje mnie problem z ustawieniem kolektora.Ustawie po swojemu a ten skubaniec po ponownym wlaczeniu kompa powraca do domyslnych ustawien.Nie ma czegos takiego jak save!!!!???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja mam 4.10 http://www2.driverguide.com/uploads/upload...ds23/11585.html i jest FULL WYPAS :!: Polecam Pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izz Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 moim zdaniem 4.10 sa do bani, troszke lepsze od 3,7 ale najlepsze wg mnie sa 3.62 i takie polecam, a link do mixow z nimi: http://www.techconnect.ws/modules.php?name...Downloads&cid=1 pamietaj zeby sciagnac taki mix ktory ma 3.62 bo jest tam tez taki co ma 3.75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dzieki serdeczne.Juz wszystko pieknie dziala i gra. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...