Sandman Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mam zamiar kupic jakiegos coolera w cenie ok 200zl. Zastanawiam sie na Volcano 11. Chodzi mi o to czy ktos mial z nim do czynienia. Na stronie thermaltake.com napisali ze przy minimalnych obrotach glosnosc wynosi tylko 17dB. Czy jest tak naprawde? A moze dołozyc i kupic zalmana 7000A Cu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam zamiar kupic jakiegos coolera w cenie ok 200zl. Zastanawiam sie na Volcano 11. Chodzi mi o to czy ktos mial z nim do czynienia. Na stronie thermaltake.com napisali ze przy minimalnych obrotach glosnosc wynosi tylko 17dB. Czy jest tak naprawde? A moze dołozyc i kupic zalmana 7000A Cu?Kupic 7000A Cu. V11 faktycznie jest nawet znosne na low, ale traci wtedy troche z wydajnosci, wiec Zalman bedzie zdecydowanie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Mam zamiar kupic jakiegos coolera w cenie ok 200zl. Zastanawiam sie na Volcano 11. Chodzi mi o to czy ktos mial z nim do czynienia. Na stronie thermaltake.com napisali ze przy minimalnych obrotach glosnosc wynosi tylko 17dB. Czy jest tak naprawde? A moze dołozyc i kupic zalmana 7000A Cu? Zalman lepszy to prawda, ale thermal też dobry jest.Ja jestem zadowolony.Zalman nie na wszystkie płyty wchodzi i czasem w niektórych obudowach o zasilacz może zawadzać, więc ostrożnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Bierz Zalmana mam V11+ i nie jestem zbytnio zadowolony - hałas. Szczerze mówiąc to trochę się przejechałem na tym coolerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Bierz Zalmana mam V11+ i nie jestem zbytnio zadowolony - hałas. Szczerze mówiąc to trochę się przejechałem na tym coolerze. Popieram kolege ,bierz zalman kupwl ma volcano 11 i na wyższych obrotach jest on poprostu niedowytrzymania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 volcano 12 extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dziekuje za posty, doczytalem tez na forum i zamówilem zalmana 7000A AlCu OEM za 109zl. Wyszło na pewno taniej od TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Bierz Zalmana mam V11+ i nie jestem zbytnio zadowolony - hałas. Szczerze mówiąc to trochę się przejechałem na tym coolerze. A zdjąłeś grill?U mnie chodzi na ok 3000 rpm - przy tych obrotach nie jest głośny.A skuteczność jest wzorowa, bo procek mam 39-44 stopnie.Zalman 100% Cu to może go i bije, ale ten AlCu to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...