Alan Steadman Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam, a ja mam pelna wersje ( oryginalna) DSJ 3 v 1.2 i powiem wam ze wszystkie wasze rekordy ze wczesniejszych wersji sie nie licza poniewaz zminilo sie wybicie troche takze zycze aby kazdy zakupił sobie nowa wersje za która trzeba zapłacic ok 41 zł ( przez ten cholerny VAT) i nabijał rekordy od nowa - POWODZENIA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 spokojna twoja rozczochrana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 What's new in DSJ3 v1.2 -HTTP-Proxy support for hill records transmission -Downloadable personal hill records -Adjustable saturation for ski suit colors -Distance lines marked until HS-point -Updated graphics for distance lines -Replay files renameable outside of the game -Minor corrections to world cup and team cup rules -Minor bugs fixed nic szczegolnego nie poprawili, ja proponowalbym zmienic technike upadania bo to jest zenada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) postanowiłem się pochwalić swoimi rekordzikami ;] :P Edytowane 21 Marca 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Ladnie aRczii, ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damsow19 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Mam wersję BETA i uważam iż gra jest rewelacyjna na skoczni K113 skoczyłem 137m, a na K188 224m, jeśli masz ściągniętych zawodników ze strony głównej o grze to najlepiej jest skakać Morgensternem. Jeżeli mógłbym w czymś doradzić to mój Mail damsow@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damsow19 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Jeżeli masz klucz rejestracyjny do tej gry to przyślij na damsow@tlen.pl, nie pożałujesz ja mam dużo kodów do jakiej chcesz gry, jeśli podasz mi twój adres mogę ci wysłać za darmo jakąś grę, tylko wyślij mi ten klucz Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez damsow19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jeżeli masz klucz rejestracyjny do tej gry to przyślij na damsow@tlen.pl, nie pożałujesz ja mam dużo kodów do jakiej chcesz gry, jeśli podasz mi twój adres mogę ci wysłać za darmo jakąś grę, tylko wyślij mi ten klucz 1368363[/snapback] Ja sie z toba wymienie :) . papa / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja sie z toba wymienie :) . papa / 1369989[/snapback] Xan jak zwykle zimny, aż do bólu... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Temat troche zleciał na dół, ja ostatnio dorwałem tę grę i może ktoś mi wyjaśni jak sie ułożyć żeby daleko polecieć. Ja na najwyższej skoczni dolatuje najdalej 140 metrów, co moge robić nie tak, wyjaśni ktoś?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Wiesz jak skacze Janda ? Właśnie ułóż się tak jak on w czasie lotu, w środkowej strefie ruszaj delikanie myszką (góra, dół, góra, dół) ale bardzo delikatnie, tak, żeby narty troszkę drgały. Pozwoli ci to na dalekie skoki, ponieważ tak się "łapie wiatr". Ogólnie DSJ 3 roxują. Czasami pogrywam, ze skoków jestem zadowolony, choć mogły by być trochę lepsze. Na 1 skoczni brakuje mi 18 metrów do rekordu świata. Chciałbym w końcu jakiś ustanowić, bo wiem jak się układać, wybijać itp. Ale zawsze brakuje ciut szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Czy zeby zarejestrowac wersje demo trzeba wykupic cd-key czy istnieje jakis inny sposob na odblokowanie wszystkich skoczni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 wlacz dsj 2 czyli klasyke i nie marnuj czas na czesc w ktora zna i gra o wiele mniej osob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale trójeczka jest bardzo dobra. Teraz moge stwierdzic jak troche pograłem, że lepsza. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ta :) Ja obecnie gram w 3v.1.4.0, jest 16 nowych skoczni, gra jest miodna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 16 nowych ? Są inne niż w wersji 1.3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ale 2.1 mialo ten klimat,turnieje nawet byly organizowane - mistrzostwa Polski.Sam startowalem w mistrzostwach Zielonej Gory i zajalem 3 miejsce (6pak lecha :P) a DSJ3 to juz nie to.Tam za kazdym razem musialem wciskac F2 by miec normalna kamere,a tu mam ją caly czas.Poza tym w DSJ2 byl sposob na zwyciestwo a tam to nawet jest problem z punktem K, no i to pseudo 3D - nie pasuje mi to.Zdecydowanie wole czesc 2,1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Tam za kazdym razem musialem wciskac F2 by miec normalna kamere,a tu mam ją caly czas. Wystarczy ustawić w opcjach swojego gracza jaka ma być kamerka i zawsze będziesz ją miał bez F2 :) ale i tak mi najlepiej skacze się na tej F1. Tutaj też jest sposób :) punkt K to żaden problem, wystarczy troche pograć i potem już starasz sie o punkt HS ;) Edytowane 10 Lutego 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Wystarczy ustawić w opcjach swojego gracza jaka ma być kamerka i zawsze będziesz ją miał bez F2 :) ale i tak mi najlepiej skacze się na tej F1. Problem w tym,ze ustawialem w opcjach,ale po wyjsciu z gry nie zapisywalo mi tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) 16 nowych ? Są inne niż w wersji 1.3 ? TAK ! Inne :) 16 dodatkowych + 16 podstawowych :) BTW @Arczi - ładne rekordy :) jestem pod wrażeniem. Edytowane 10 Lutego 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A da się jakoś przenieść rekordy z wersji 1.3 do 1.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...