kucyk Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jussi Koskela ukazał publicznie nowy screenshot z Deluxe Ski Jump 3. Oto on: http://www.republika.pl/kucyk-lukasz/Pliki/dsj3.jpg Nie wiem jak wy, ale ja nie moge się doczekać na nią (premiera - pierwszy kwartał 2004). Mam nadzieje, że gra będzie niesamowicie grywalna - tak jak dwójeczka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 oj obawiam sie ze gra moze jusz nie byc tak wspaniala jak poprzednia moze przez to 3d ??? ale wole myslec pozytywnie bo jak bedzie wymiatac jak poprzednie czesci to oj bedzie sie dzialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Nie ma na co czekać 2 była padaką i 3 będzie też wielkim [ciach!]em. Co wy widzicie w tej grze przecież to chłam jest gdyby pan M tak nie skakał to w tą grę by nikt nie grał! Nienawidzę tej gry niedobrze mi się robi jak ludzie w to grają. I proszę nie pisać, że głupoty piszę każdy ma swoje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakel Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 oj obawiam sie ze gra moze jusz nie byc tak wspaniala jak poprzednia moze przez to 3d ??? ale wole myslec pozytywnie bo jak bedzie wymiatac jak poprzednie czesci to oj bedzie sie dzialo :D hmm dsj 2 również jest grą 3d 8O mam nadzieję że zostanie zaimplementowany tryb online, wtedy dopiero będzie się działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Wygląda to o niebo lepiej niz poprzednie części ale najważniejsze jak sie bedzie skakało i oby gierka była tak fajna jak poprzedniczki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Nie ma na co czekać 2 była padaką i 3 będzie też wielkim <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Co wy widzicie w tej grze przecież to chłam jest gdyby pan M tak nie skakał to w tą grę by nikt nie grał! Nienawidzę tej gry niedobrze mi się robi jak ludzie w to grają. I proszę nie pisać, że głupoty piszę każdy ma swoje zdanie.hmmm nie zgodzę się z Tobą, zagrywaliśmy się z kumplami w tą gre na lekjach informy w technikum 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 też sie nie moge doczekac :) gra wypaśna będzie pewnie tak jak jej poprzednicy w których grałem nawet nie isntalując sterów od grafy bo nie były mi potrzebne :) a co do screena to już dawno widziałem pierwsze :) tyle że jak gośc nie leci tylko na belce siedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Te screen tez juz gdzies widzialem.... chyba z tydzien temu gdzies (dsj sobie na necie szukalem, bo mnie znowu na skakanie wzielo i go zobaczylem). Jesli nie zmienia zbytnio sterowania, zrobia jakies fajne skocznie (k500 ?? :twisted:) to bedzie czad. Czekam z niecierpliwoscia..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No screeen wyglada nieźle. Ciekawy jestem jak będzie gra wyglądała. Ale wg. mnie nie pobije DSJ1 ! O, fajnie by było skocznia k500 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Te screen tez juz gdzies widzialem.... chyba z tydzien temu gdzies (dsj sobie na necie szukalem, bo mnie znowu na skakanie wzielo i go zobaczylem). Jesli nie zmienia zbytnio sterowania, zrobia jakies fajne skocznie (k500 ?? :twisted:) to bedzie czad. Czekam z niecierpliwoscia..... dokładnie tak jak mnie :) na skoki wzięło , ale to klasyka przed sylwestrem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Niom, trzeba przyznac screen wyglada nawet nawet, zobaczymy jaka bedzie grywalnosc ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 oj obawiam sie ze gra moze jusz nie byc tak wspaniala jak poprzednia moze przez to 3d ??? ale wole myslec pozytywnie bo jak bedzie wymiatac jak poprzednie czesci to oj bedzie sie dzialo :D hmm dsj 2 również jest grą 3d 8O mam nadzieję że zostanie zaimplementowany tryb online, wtedy dopiero będzie się działo :D ehh ale to dla mnie takie pelne 3d nie jest takie psedu 3d :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Wyglada to ciekawie i nie sadze by zmianie uleglo sterowanie bo i po co? BTW- widzieliscie na stronce mediamondu do kogo nalezy aktualny rekord swiata :D w DSJ? Do naszego rodaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Miałem okazję przyjżeć się bliżej wersji beta dsj3 i muszę powiedzieć, że wygląda to dziwnie :-/ Później napiszę coś więcej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Bedzie troche szkoda jak ta nowa czesc okaze sie kulawa. Zawsze milo sie skakalo, szczegolnie w trakcie sezonu zimowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dobra, pierwsze wrażenie - giera jest tragiczna :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dobra, pierwsze wrażenie - giera jest tragiczna :cry: masz ja ?? jakies demko??? podeslij albo daj jakiegos linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dobra, pierwsze wrażenie - giera jest tragiczna :cry: masz ja ?? jakies demko??? podeslij albo daj jakiegos linka niestety to wersja BETA tylko dla wybranych :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tu jest link do dema - www.mediamond.fi dokladnie 6mb zajmuje gierka, ale 1 wrazenie jest takie, ze nie moge sie przyzwyczaic do niej i nie umiem skakać, narazie lipaaa :(( :P Pozdro :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wie ktoś jak ustawić kamere z boku? Bo od F1-F8 nie ma tej kamery :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wraz z chwilą pojawienia się Deluxe Ski Jump 3 bardzo wielu użytkowników ma problemy z uruchomieniem gry. Znane są już następujące błędy; - Alt+Tab nie działa poprawnie w Windows 2000/XP - Gra może się "zamazywać" na niektórych kartach graficznych - Po obejrzeniu intra wyskakuje błąd "DirectoryMonitor failure..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jak dla mnei jest wypas. Narazie gram solo, ale zaraz z bratem zagram :) wciaga co jest najwazniejsze :) do kamery mozna sie przyzwyczaic. Moj wynik na tej wiekszej (drugiej) skoczni to 204,58 m (ustany). Kto da wiecej ? :) PS. Screena nie zamieszcze bo cos spod przyciusku prin screen wychodza za jasne i wyniku nie widac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Mój 193. Pograłem więcej i naprawdę wciąga :-] Nie jest tak źle jak mi się na początku wydawało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Heheh nowy rekord 210,70 m. Punkty 201.00. Gierka jest super :) Update. Mala skocznia 122,15 m i punktow: 131,20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 A mi sie nowe skki bardzo spodobały , a najlepsze są upadki :lol: Ale ogólnie gra sie luxowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Fajnie się gra. Tylko jakoś kamery nie mogę sobie dobrać odpowiedniej. Przydałaby się taka z boku jak w tej starej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nowy rekord na duzej skoczni 212,72 m. Punkty - 200,90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 kurde, BigSpider brakuje mi do Ciebie trochę :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No troszke :) ja musialem poskakac 1,5 h zeby skoczyc 210 metrow :) trudno mi teraz doskoczyc do 212 po raz drugi a co dopiero mowic, zeby to pobic. Tego shota robiles frapsem? chyba tez musze go zainstalowac bo takie rzucanie suchymi liczbami jest malo przekonywujace :) zwroc uwage na wiatr :) jak jest niekorzystny to wyjdz ze skoczni i wejdz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 screen robiłem print screenem :-] A tą odległość uzyskałem w 3 skoku po załączeniu gry, jak przeczytałem Twojego posta. Teraz też spróbuje, może będzie więcej :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...