kavoo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Kavoo jak to zrobiles? To chyba zasluga wiatru. Pobij ktos moj rekord na k113 123.60m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Kavoo jak to zrobiles? To chyba zasluga wiatru. Pobij ktos moj rekord na k113 123.60m :)Normalnie zrobilem ;) Wybilem sie, przyjalem odpowiednia pozycje w locie i poszybowaaaalem :lol: Na duzej mam rekord 122.86, ale prawie w ogole na niej nie skakalem, glownie na mamucie latam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja ie na malej latam, a na duzej sporadycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_zb Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 no no no kavoo... nieźle... mój rekord to narazie 218.89 - pobiłem go przy wietrze 3,6 - 4,0, ty miałeś chyba troszkę mniejszy, dlatego muszę popracować nad techniką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 jestem niewiele gorszy, mam 221,81m :-] kavoo - kto pierwszy przebije 225m ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 kurde ja mam maks. 213m jak wy robicie te 220m?? :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 kurde ja mam maks. 213m jak wy robicie te 220m?? :? :?: Ja mam max 192m :? Ale nie dlugo bedzie więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 kurde własnie skoczyech 219.30 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja tam tak nie potrafie jak Wy :D zatrzymalem sie na 213 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 kavoo - kto pierwszy przebije 225m ? :PTego nie wiem, ale wiem ze twoj avatar rzadzi LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Kavoo jak to zrobiles? To chyba zasluga wiatru. Pobij ktos moj rekord na k113 123.60m :) Tja, mam 124,48 M. Wyszlo by na to ze juz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja tez mam nowy rekord: 123.93m, ale postaram sie pobic twoj by znof byc na szczycie ;) Jak pobije ten rekord to dam screena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boru Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 kucyk pisał że pelna wersja wyjdzie w pierwszym kwartale tego roku, mamy już drugi więc czy ktoś wie dokladnie kiedy ukaże się pełna wersja. poza tym gierka jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie wiem czy wszyscy wiedza ale na s ww.dsj.prv.pl pojawila sie juz poprawiona wersja dsj dla tych ktorzy nie mogli wczesniej w nia pograc bo albo siew zamazywal braz albo wychodzilo do windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 221.90 (214.70nota) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 223.75 :P :twisted: mysle ze 225m da się zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mi typek taki jeden gadal iz na K113 skoczyl 128m a na k188 skoczyl 235m. Ja mu powiedzialem ze dopuki nie zobacze screenow nie uwierze. Ale cosik nie nadchodza, wiec swirowal albo jeszcze przyhjda. Jak przyjda to dam znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marox Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mój rekord na skoczni 113 to 123.60 a na 188-217.21 I'M the best not you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem chyba jedyny który mówi prawde Qrwa wasza mać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Wasza mać uważaj co mówisz zobacz na moje screene, było 219 wasza mać... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 eeee ja zapodam screena jak skocze te magiczne 225m bo jak na teraz jedyne 224.12m :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 8) W domu na sredniej skoczni mam rekord powyzej 125 (nie pamietam dokladnie ile), niestety screena po wyladowaniu brak - mam tylko wynik w tabeli rekordow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 dobra wez :-) rezygnuje :] ... czekam na full versje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Zeby nie bylo, ze sciemniam... jak ten znajomy co po 235m lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiat Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jak wy te kamery zmieniacie :? update: juz wiem:P ale i tak pierwsza najlepsza to skaczemy na czuba!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 więc tak długo nie mogłem wyczuc tej gry w dsj byłem naprawde dobry a tu taka męka na mamucie na razie około 211 ale ale zacząłem dziś skakać na małej i było raz lepiej raz gorzej zatrzymałem sie na 121 aż tu nagle przy bardzo przeciętnym wietrze skoczyłem 125.40 m wyjście z progu wprost atomowe takie raz na 100 hehe jakby był silniejszy wiatr to było by dużo dalej napewno na mniejszej można powyzej 130... kiedy wychodzi full??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jak wy te kamery zmieniacie :? update: juz wiem:P ale i tak pierwsza najlepsza to skaczemy na czuba!!! Widzę, że moja metoda się przyjeła? Tak? Gadać chłopaki, ilu zrobiło rekord dzięki tej metodzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jak wy te kamery zmieniacie :? update: juz wiem:P ale i tak pierwsza najlepsza to skaczemy na czuba!!! Widzę, że moja metoda się przyjeła? Tak? Gadać chłopaki, ilu zrobiło rekord dzięki tej metodzie? na czuba to ja tylko na mamucie skacze - poki co tylko 217m a na sredniej 127m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mój rekord na skoczni 113 to 123.60 a na 188-217.21 I'M the best not you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem chyba jedyny który mówi prawde <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wasza mać!! 8O Oooo... wariat, prawdziwy wariat... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 PS.Kiedy full wersja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...