Toxar Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Czy jest jakis program ktorym bezpiecznie moge zmienic biosy pod windowsem, problem polega na tym ze nie mam floppa..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 powinno cos byc na CD od mobo. poza tym zawsze mozna bios nagrac na hdd i kompa odpalic do dosa z plytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Malec Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 jakby CI sie chcialo, to moglbys jeszcze wrzucic krotkie opisy - ktory program do czego sluzy - tez byloby przydatne :) zgadzam sie :) ja jestem calkowitym lamerem jesli chodzi o oc i nie wiem ktory sluzy do czego :( 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Jest taki program FLASH MENU abita. Jes na płytce od płyty głównej. Można nim flashować bezbiecznie biosa. Banalny w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 jakby CI sie chcialo, to moglbys jeszcze wrzucic krotkie opisy - ktory program do czego sluzy - tez byloby przydatne :) zgadzam sie :) ja jestem calkowitym lamerem jesli chodzi o oc i nie wiem ktory sluzy do czego :( 8) czemu nikt nam (lamerom) nie chce pomoc i nie doda opisow :?: :?: ... ja nie znam ani jednego z tych programow a chciałbym wiedziec co nimi mozna zrobic i do czego słuzą :oops: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 bo ludzie studiuja, maja kola do tylu i choruja od jakiegos czasu. pare osob sie zglosilo i tylko sie zglosilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAMoS Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 No programy za free to spoko pomysl :P Nie wiem co wam sie dzieje ja wszystko sciagam i jest luz, p0zdr0 dla was 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Executor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 :D Proponuje bardzo przydatny programik do podkrecania www.podien.de w wersji free do uzytku bez ograniczen :) . Po przeslaniu 15 Euro zapamietuje ustawienia ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek1991 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja mam pytanko bo chciałbym przed zmianą na a 64 wyciągnąc coś z mojej celinki... problem tkwi w tym ze w biosie nic nie zmienie (flesha nie chce robić), programy do o/c nie dzialają... a drut mod mi się nie uśmiecha ... macie jakieś ciekawe pomysły :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam Niechcę zakładać nowego posta gdyż moja sprawa nie jest aż taka ważna ale proszę o odpowiedź. Szukam jakiegoś dobrego i zarazem prostego w obsłudze programu pod winde którym mógłbym zmieniać FSB. Ściągnołem sobie softFSB ale coś mi ten program nie działa. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtR555 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ktos mi pomorze podkrecic karte Gf Mx 440 Potrzebuje wiecej fpsa do gier ... prosze o jakis programik lub pomoc ... z gory dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Niewiem gdzie pytać, więc zapytam się tutaj. Jest jakiś program do sprawdzania temp karty graficnej? Jakby co posiadam 9000 radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Niewiem gdzie pytać, więc zapytam się tutaj. Jest jakiś program do sprawdzania temp karty graficnej? Jakby co posiadam 9000 radka. 1270606[/snapback] zaden.. karta musi posiadac czujnik temp. a twoja napewno go nie ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Wiem że niema :) szkoda, ale będie trzeba z tym żyć. Fenks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja mam pytanko bo chciałbym przed zmianą na a 64 wyciągnąc coś z mojej celinki... problem tkwi w tym ze w biosie nic nie zmienie (flesha nie chce robić), programy do o/c nie dzialają... a drut mod mi się nie uśmiecha ... macie jakieś ciekawe pomysły :?: 1200796[/snapback] mowisz ze drut mod sie nie usmiecha?. Ja robilem drut moda i na jakims starym ECS (k7s5a, FSB 133 ) bodajze wykrecilem z Durona 1600@do@2300 :twisted: I to bez zadnych problemow, wszystko z pomoca fajnego programu jakim jest TbredTweak. Wal drut moda nie ogladaj sie. A poza tym to zastanow sie dobrze co musisz podkrecic (proca pewnie mas zjuz duzego (jesli wiecej niz 1 GH ), wiec zainwestuj w karte graficzna...). Witam Niechcę zakładać nowego posta gdyż moja sprawa nie jest aż taka ważna ale proszę o odpowiedź. Szukam jakiegoś dobrego i zarazem prostego w obsłudze programu pod winde którym mógłbym zmieniać FSB. Ściągnołem sobie softFSB ale coś mi ten program nie działa. Pomocy. 1255005[/snapback] Sprobuj SpeedFan'a Ktos mi pomorze podkrecic karte Gf Mx 440 Potrzebuje wiecej fpsa do gier ... prosze o jakis programik lub pomoc ... z gory dziekuje :D 1269832[/snapback] Zassaj se RivaTuner, daj radiatorki na pamiec, zrob moda na agb i jechane :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam A propo moda na agp (tak to rozumiem) co on daje i masz moze link jak go zrobic bo mam takiego geforce 440mx i mam zablokowane pamięci i nie moge kręcic w riva tuner(tylko rdzeń idzie) da sie te pamięci jakoś odblokować? P.s.Jak zmieniam wartość pamięci to jak dam zastosuj to wraca na default czyli 405. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Składam sobie komputer no i jak już złoże (za ok. 2 tygodnie) to chciałbym go troszke pomęczyć Prime-em itp. Poradzcie ile czasu nowy komp powinien pracować z tymi programami bez zwiechy żeby uznać go za sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Pusc go na 24h Mysle ze wiecej nie potrzeba zeby sprawdzic czy jest sprawny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) kurde odpowiedzcie mi bo od dawna nie jestem w temacie, da sie puścić mnożnik w athlonie 64 2800 powyżej 9x? jesli tak to jakim progosem? aha, proc siedzi w płycie asus a8n (nForce3) Edytowane 23 Marca 2005 przez Crevw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam A propo moda na agp (tak to rozumiem) co on daje i masz moze link jak go zrobic bo mam takiego geforce 440mx i mam zablokowane pamięci i nie moge kręcic w riva tuner(tylko rdzeń idzie) da sie te pamięci jakoś odblokować? P.s.Jak zmieniam wartość pamięci to jak dam zastosuj to wraca na default czyli 405. Pozdrawiam :) 1283045[/snapback] zablokowane pamieci ?? jeszcze o takim czyms nie slyszalem. Raczej pogrzeb cos w sofcie, moze nawet w biosie ( kto tam wie ;) ). Mod na AGP da Ci wieksze napiecie a co za tym idzie wieksze mozliwosci podkrecania, ale tez zwiekszy wydzielanie ciepla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerron515 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A może skrobnij jakiegoś posta w FAQ, i podaj tam adres swojej stronki? Na pewno wielu osobom się przyda... 707800[/snapback] Fajne linki :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czy jest jakiś program do zmiany napięcia Gpu i pamiątem z poziomu windows. Będe cholernie wdzięczny za pomoc!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 niema bo to jest hardwearowa sprawa a nie windowsowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 niema bo to jest hardwearowa sprawa a nie windowsowa 1384660[/snapback] Nie wiem, ale przwed chwilą dowiedziałem się że są takie opcje w sterownikach omega ne wiem ile w tym prawdy bo tych opcji u mnie nie widze ale może ktoś widzi i próbował a może to zwykły lol!!!......? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 lol mi sie wydaje bo u mnie też nie ma tej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 i ciągle nie ma strony z opisem programów czy mi sie zdaje ?? naprawde te opisy byłyby wielce przydatne ! pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Hejka! Topic przyklejony, więc nikt mnie nie zjedzie za "odgrzebywanie" starego tematu. :P Niemiec: mi często się nudzi przed PC, mogę troszkę "udoskonalić" (:D) ten Twój page, bo zauważyłem, że troszkę stare się to wszystko tam zrobiło i opisów dalej nie ma, a grafa dalej jak bym wyglądnął za okno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@T Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Propozycja Do stronki lub tu na poscie możessz dołączyć krótka ankiete (nieobowiązkową!). który najlepszy :-P Np 3 okna(po koleji) cpu,grafa,pamięć, lub jedno No i o tych opisach do nich to juz chyba z 5-8 postów było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szron Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam płyte MSI KT4V. Czy moge jakimś programem sprawdzić jaki mam dzielnik, albo jakie PCI?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) sciagnij everest zeby podejzec podstawowe informacje . polecam jeszcze http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=127 S&M . windowsowy programik do testowania stabilnosci pamieci :) sietna stronka http://www.testmem.nm.ru/ Edytowane 29 Czerwca 2005 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...