westsajd Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Witam! Na mojej stronce właśnie powstaje taki download z programikami dla overclockerów i nie tylko. Stronka ciągle updatowana i z opisami. Powiedzcie co dorzucić: linki, nazwy... Pozdro :) http://stenes.info dział download Edytowane 20 Lutego 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dodaj pełną wersję cpufsb v. powyżej 4.0 a będziesz królem!!!! nikt tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no i gejm over (klok). po stronie... dlugo sie nie nabyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Proponuję dorzucić do tego program nvclock Nie każdy umie szukać, a jak wgrasz go do siebie to może ktoś ściągnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przydatnym programem jeli chodzi o podkręcanie procesora jest MSI CoreCenter (tylko posidacze mambo MSI). Możecie tam pod windowsem sprawdzic ile wydusicie z Waszego procka.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mam płytke msi i cc ale spod wina moge podkrecic proca tylko o 11% czyli niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 podkrecanie procka z poziomu windy to imo zly pomysl lepiej pod biosem podkrecac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja nauczyłem sie krecić na Core Center:) a potem dopiero pozniej poszedłem do biosa. Wada core center jest to ze podkrcenie znika po ponowmym urchmieniu kompa. A zreszta podkecenie w biosie tez moze zniknać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Zawsze kręciłem w BIOSie :twisted: @ BLACK SEBATH: A zreszta podkecenie w biosie tez moze zniknać.....To ty baterii nie masz w płycie? Niby czemu ma znikać efekt o/c? :wink: Edytowane 30 Grudnia 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam:) A jak ją wyjmisz to wtedy zniknie. Ale co to za porblem wyknać ponownie oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a po co ja wyciagać ? chyba ze padla ci bateria w zegarku ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie padła! Miłałem problem z wyszkupismiem primasterów a reset biosa to rozwiązał :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 :blink: Ja resetowałem zawsze BIOS w BIOSie jak coś namieszałem, no kilka razy zworką jak przesadziło się z oc :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 clear cmos rulez a u mnie ta bateryjka jest przyklejona czy cos bo nie moge jej wyjąć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mi tam bateryjka sam wyskauje jak ją dlikanie nicsne śrobkrętem na blaszke która ja trzyma. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Stronka została ponownie otwarta a wraz z nią cały download. Dodałem kilka programów i zaktualizowałem stare. Czekam na wasze propozycje co zmienić/dodać/wywalić :) ZAPRASZAM! http://stenes.info lub jak kto woli http://www.stenes.info Edytowane 20 Lutego 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam! Stronka została ponownie otwarta a wraz z nią cały download. Dodałem kilka programów i zaktualizowałem stare. Czekam na wasze propozycje co zmienić/dodać/wywalić :) ZAPRASZAM! http://www.stenesite.prv.pl nie działa mi ani pod Operą ani pod IE (download ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Rotfl już powinien działać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 hmmm u mnie wszystko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Wypasiona stronka- w koncu wiem co do czego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 u mnie działa, a strona... PALUSZKI LIZAĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 pod firefoxem dziala spokojnie... przypomne adres: http://www.stenesite.prv.pl/ pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zajefajna stronka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 graty za stronke :) bardzo fajne programiki "keep moveing broooo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie działa coś ta stronka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexo2 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) jakim cudem pod firefoxem nie działa a pod IE działa .... z proxym i bez ... z direct conection też nie ... ktoś coś wie ? bo ja sie czuje lekko zagubiony :P Edytowane 13 Lutego 2006 przez Alexo2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Działa pod fajerfoksem! jee :razz: Ot tak nagle się załadowało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Musicie troszke poczekać... Wkońcu strona jest na lycosie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Dziś stronka zmienia adres na http://stenes.info ;) Myślę, że będzie łatwiej zapamiętać. Więcej info w newsach na stronie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Wypas stronka ;] Wszystko co potrzebne w 1 miejscu [; Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...