Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A może skrobnij jakiegoś posta w FAQ, i podaj tam adres swojej stronki? Na pewno wielu osobom się przyda...nie wykluczam takiej mozliwosci. napisz mia na PMa jakby to mialo wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 E? Ale co wyglądać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 E? Ale co wyglądać? ;]ten wpis do FAQ :) cos w stulu: zapraszam na ta strone [tu_adres_strony]. zebrane sa na niej programy przydatne dla ludzi, ktorzy podkrecaja swoje maszyny, wyciagaja z nich ostatnie soki i chca wiedziec co w srodku piszczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Pomyślmy, bo można by to jakoś rozbudować (żeby podobne stronki zgłaszać) a na razie zgłoś się do FAQ, jak dorwę Marco na gg to poproszę, żeby Cię włączył. Link "Grupy" na górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Pomyślmy, bo można by to jakoś rozbudować (żeby podobne stronki zgłaszać) a na razie zgłoś się do FAQ, jak dorwę Marco na gg to poproszę, żeby Cię włączył. Link "Grupy" na górze.juz. zaczne rozmyslac jak to napisac. moze lektura FAQ mi pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hrhrhr... chyba przeszkodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hrhrhr... chyba przeszkodzi ;]pozyjemy zobaczymy narazie mam na glowie egzamin ustny z socjologii 10.02. dobrze, ze rachunkowosc i mikroekonomie udalo sie zaliczyc w zerowkach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 nieprzesadzajcie z ta grafika bo bedzie sie godzinami wczytywalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 nieprzesadzajcie z ta grafika bo bedzie sie godzinami wczytywalo :Dnie podoba sie to zrob lepsza a ja wtedy ja podmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klej Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Stronka priti guud... Dezajn nie jest najważniejszy, tylko zawartość :D Ja bym jeszcze dodał parę programków, jak np: MBM z lengłydżami Performance test Cacheman całkiem przyjemny StartED (chociaż bardziej do tjuningu winshita) wspomniana wcześniej Sisoft Sandra i najważniejsze chyba NVMax :twisted: Jeżeli masz ochotę Niemiec jeszcze user 8) , to mogę Ci podesłać chyba nawet wszystkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klej Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 uuuuuuuups, sorki, ale stability test dojrzałem właśnie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 mozesz mi podeslac na niemiec[at]ocm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klej Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Mam mały problem Z chęcią przesłałbym te progsy, ale moje konta nie chcą przyjąć przesyłki 16 MB, a nie uśmiecha mi sie dzielić jej na 16 mejli... Znacie jakieś fajne konta oprcz TLEN (O2, GO2) XL.WP.PL NEOSTRADA.PL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 to wysylaj progsy pojedynczo a nie grupowo. moje konto przyjmie cale mnostwo danych (prawda KriS ?? :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jakim programem najlepiej testować wydajność dysków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jakim programem najlepiej testować wydajność dysków? HD tach, AIDA32, Sandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raju Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Stronka do bra programy przydatne grafika nie musi byc powalajca le opisy programów by sie zdecydowanie sprzydaly !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Ja w poprzedniej wypowiedzi podkreśliłbym zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Ja w poprzedniej wypowiedzi podkreśliłbym zdecydowaniepomysle nad tym po sesji i po zlocie w gdansku, no chyba, ze znajdzie sie ktos kto za mnie zda socjologie lub przygotuje i przysle opisy na ni3mi3c@NOSPAMo2.pl (bez NOSPAM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Dodaj program 8rdavcore. Bardzo przydatny program do zmiany FSB i napięcia z poziomu Windows do płyt z chipsetem nforce2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 dodalbym od siebie: - MBM - driver cleaner - CpuCool - refresh force - refresh lock - aTuner ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 narazie zbieram "zamowienia" bo nie mam czasu siasc i dodac tego. poza tym chce zmienic troche wyglad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 dodalem domenke i adres jest juz calkiem przyjemny :) www.oc-progz.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 dodalem kilka programow i usunalem pewien tekst, ktory co poniektorych draznil. opisy beda pozniej. jak ktos chce to moze je przygotowac i podeslac mi na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Z tej stronki to mozna sciągac :P http://lo2.olsztyn.pl/~niemiec/oc_progz 25 kb transfer to luzz ale design pozostawia wiele do zyczenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Potrzebny jest mi WinBench 99 i nigdzie nie mogę tego znaleść. Możesz Niemiec coś w tej kwestji zdziałać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 winbench to AFAIK komercyjny a na dodatek drogi program, jak majacze to mnie poprawcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 winbench to AFAIK komercyjny a na dodatek drogi program, jak majacze to mnie poprawcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie wiem jak jest z legalnoscia winbencha, ale jest normalnie do pobrania z tad (oczywiscie zapoznaj sie z licencja) http://www.veritest.com/benchmarks/winbenc...nch/default.asp na serwer go nie wladuje, bo zajmuje 120mb i mimo iz nie mam quoty dyskowej to jak bedzie tam tego za duzo to mnie pogonia. co do lacza to jest to 2MB na swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Dzięki! Dodaj linki na swojej stronie do takich "dużych" programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...