Terakot Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 słuchajcie czemu mi żaden z linków na tą strone nie działa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 słuchajcie czemu mi żaden z linków na tą strone nie działa ??u mnie dziala. wczoraj i dzisiaj byly przejsciowe problemy z serwerem. Brat, ktory sie uczy w szkole ktorej jest to serwer, mowi, ze wymieniany byl HDD i zmieniany soft. w chili obecnej (17,04,04 21:22) serwerek zapierdziela az milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terakot Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 OK już działa fajna stronka tylko link do speedfana nie działa:-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 znow serwer padl :( zobacze jak zacznie chodzic, ale wydaje mi sie, ze link byl ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|DaLaMaR| Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 hmm ten server juz dziala , chyba nie;] moge udostepnic wam jakis server cos kolo 10 mbit i dysku 1 giga ale o legalnosci pohodzenia wole nierozmawiac:P Jak nie to czy moze mi ktos wrzucic na moj maly legalny ftp tylko 50 mb:} troche softu do overcloka ? ludzie sie ucza na bledach a chce cos wymyslic z moim durniem 750;P , albo kupic nowego atlona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 niestety cos sie z katem stalo i szukam teraz hostingu na jakies ~100mb, bo tyle tego bylo na serwie. napisz mi na PW cos wiecej o tym serwie 10mbit ;] rozmowy trwaja na temat przywrocenia hostingu w poprzednim miejscu, ale idzie to cholernie powoli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Joł niemiec co kase dostajesz jak ci na bannerek klikną?? :DDD heheh kliknąłem ci zebys te 5gr mial :D (joke - nie bierz tego do siebie ;D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Joł niemiec co kase dostajesz jak ci na bannerek klikną?? :DDD heheh kliknąłem ci zebys te 5gr mial :D (joke - nie bierz tego do siebie ;D)a powiedz jak to zrobiles skoro strona nie chodzi od ladnych paru tygodni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Joł niemiec co kase dostajesz jak ci na bannerek klikną?? :DDD heheh kliknąłem ci zebys te 5gr mial :D (joke - nie bierz tego do siebie ;D)a powiedz jak to zrobiles skoro strona nie chodzi od ladnych paru tygodni??Dziala wchodzilem, sciagalem na dowod moge ci wyslac twoje programy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Joł niemiec co kase dostajesz jak ci na bannerek klikną?? :DDD heheh kliknąłem ci zebys te 5gr mial :D (joke - nie bierz tego do siebie ;D)a powiedz jak to zrobiles skoro strona nie chodzi od ladnych paru tygodni??Dziala wchodzilem, sciagalem na dowod moge ci wyslac twoje programy :)ciekawe, bardzo ciekawe. mi sie nie otwiera, laczy sie tylko z hit.gemius i to wszystko, ale mam info, ze odzyskam hosting na teym serwerku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Niemiec - jeśli chodzi Ci o niemiec.piwko.pl to mi Twoja strona chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Niemiec - jeśli chodzi Ci o niemiec.piwko.pl to mi Twoja strona chodzi.piwko nie zaliczylo update od hohoho. chodzilo mi o oc-progz.prv.pl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A to oc-progz.prv.pl nie działa. Już wiem czemu na pierwszym poście tego topicu dałeś link do tamtej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no wlasnie co jest z oc-progz.prv.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 "]no wlasnie co jest z oc-progz.prv.pl ??pisalem wczesniej, ze po padzie serwa cos sie stalo z moim kontem a teraz admin tego serwa pisze maturki i nie mozna go dorwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dorwałeś admina, bo dalej nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dorwałeś admina, bo dalej nie działa?nie dorwalem. to niestety musi zrobic braciszek, bo on sie tam uczy i on zalatwial a nie ja. pare dni temu dzialalo, kilka nie dzialalo a na chwile obecna dziala, ale nie mam niestety dostepu do ftp, bo cos z kontami pozmieniali :/ mlody teraz konczy gim i ma maly zapierdziel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a ja bym Niemiec jakiegoś "dizajna" dał tam - bo ciekawa koncepcja stronki ale troszke wygląd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 etam dizajn dopryjest nie trza zmieniac ;] tylko mozesz zrobic krotkie opisy do programow... bo pewnie sporo poczatkujacych nie wie do czego one sluza... ahha i linka w pierwsym poscie bym zmienil... bo na pifku jest stara stronka mniej programow itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ta, opisy by sie przydały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 yyy a co byście powiedzieli na takie coś?? http://sid.iglu.cz/s4o.png a tak PS. To jest tylko moja malutka, skromna opinia ;) nie żeby mi się nie podobał aktualny wygląd stronki Niemca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 moze byc ;] ale bialy kolor sux :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 @bartool: to by się czarny dało :twisted: ;) ;) ;) ;) ;) Ciekawe co na to Niemiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 IMO wyglada niezle i w tej bialo-zielonej wersji. tylko jest jeden "maly" problem: w piatek wypadam w beskidy na prawie 2 tygodnie. stronka bym sie zajal, ale do tego czasu musze jeszcze dwie recki skonczyc i nie wiem czy mi sie uda. linak zaraz poprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a mi nie działa link do projektu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a mi nie działa link do projektu :/mi dziala. z Sidem juz sie umowilem, ze jego grafika bedzie grafika stronki ;] jeszcze raz THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 TO jak z tą stroną działa nie działa można ściągać nie można ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Stara wersja CHYBA działa(nie chce mi sie sprawdzać). Natomiast co do nowej to zmieniłem lay, mam nadzieję na lepszy... Tylko czekać do powrotu Niemca i ujrzy ona światło dzienne =] Bo już jest zrobiony skrypt do downloadu, wogóle wsio oprócz "o stronie" i skrypta newsow =) Ale skrpta bede pisał za chwile =] [EDIT] Jak ja Wam lubie smaka robić :P Skonczylem skrypt newsos teraz trzeba go jakos "opakowac" w jakas graficzke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Cześć Wam Znacie moze jakis program który by mi pokazywał na jakim ata chodzi mój dysk, 100 czy 133 ?, zdarlem juz chyba z 10 ale zaen nie pokazwal tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Device Manager>IDE ATA/ATAPI Controller > tu coś > i tu w ustawieniach kanałów masz napisane w jakim trybie są... Założyłem, że masz windozę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...