Nessay Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ponaglam prośbe o waszą pomoc są dwa tematy a problem dotyczy G4 ja i alek777 mamy ten sam problem mozecie nam pomóc? a link do tych postów są tu: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=5503 http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=5519 Prosze o odpowiedzi w tym poście. Doradzcie co kolwiek bo ja już nie wiem co mam robić. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Przeczytalem oba ,,linki'' jedno co na razie moge powiedziec, to ze z karta TV tez sie czasem tak dzieje. Z dokladnie taka sama czestotliwoscia przycina sie. Dzieje sie to raz na sekunde. Jesli dobrze zrozumialem to o to chodzi? Napisales ze na standardowych ustawieniach biosu powinno smigac. Jak zmontowales kompa to nie zagladales do biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Oczywiscie ze zaglondałem przeciez musiałem ustawic częstotliwosc pracy procka poustawiac wszystko itp. Ale nic więcej nie zmieniałem takiego szczehgólnego tz ustawiałem podstawowe żeczy. Ale tnie w grach tak co chwilke i nie wiem czym to jest związane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Hmm to moze byc spowodowane jakims DMA. Sprawdz czy dysk ma wlaczone DMA lub CD-ROM. Lub jakies przerwania sie kloca. Zajrzyj do managera urzadzen Windowsa moze cos pokaze juz na wstepie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Wszystko by było ok. Tylko, ze system był reinstalowany z Xp na 98se i dma nie wiem czy włączone czy nie na nagrywarce i cd-romie napewno włączone. Ale wszystko powinno chodzic ok na standardopwych ustawieniach zarówno detonatorów jak i biosu i systemu. Update: Czy to może byc wina pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...