Skocz do zawartości
Gość

Haslo na maila

Rekomendowane odpowiedzi

czesc. mam maly problem z haslem na mojego maila zmienilem je kiedys i zapomnialem jakie bylo potem zformatowalem dysk i teraz nie moge zie na nie dostac. zdzwonilem do bok'u interii.pl to mo powiedzieli ze mogoa wyslac tylko na SMS wiec wyslalem (tzn kolega wyslal tego sms'a ale dostal odpowiedz ze numer jest nieautoryzowany) probowalem uzyc przypomnienia hasla ale niestety tez zapomnialem. zalezy mi zeby sie dostac na ta skrzynke bo powinny mi na nia przyjsc oceny i jeszcze pare innych zeczy. Jesli ktos z uzytkownikow wiedzial by o jakims programie ktory mogl by mi pomudz to bardzo prosze o link albo jego nazwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

enerrico wydostać tego nie wydostaniesz chyba żadnym softem, jest jedyna szans jeżeli u kogoś znajomego używałeś tej poczty kto nie formatował dysku, albo w szkole (tam chyba nigdy nie formatują :) ) jeśli tak to skombinuj caina sobie(ale uważaj bo pełno podróbek-wirusów w sieci jest) jakoś go przenieś i spróbuj tam wyłudzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za odgrzewanie topika ale musze powiedziec ze sobie poradzielm.

Co prawda haslo odzyskalem juz kilka miesiecy temu ale zapominalem o tym napisac. Oturz zadzwonilem do Interii podalem moje IP stale na szczescie date zalozenia i pare innych informacjii i mi to chaslo zaresetowali. Jeszce raz sorry ale jakby ktos mial podobny problem to ma rozwiazanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi