bogdans1 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zna ktoś z Was adres firmy komputerowej, która na swoich sickerach podpisuje się DLE - bo mam taką kartę i nie wiem skąd ona jest :( Jak możecie to sprawdźcie, czy nie macie jakiegoś sprzętu z taką nalepką- zalezy mi na tym adresie. Wielkie dzięki. PS Firma jest chyba w Warszawy (ale to nie na 100%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 podaj troche więcej danych bo to jak szukanie igły w stogu siana. Wszystkie napisy jakie tam są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No niestety tylko to jest na tej naklejce :(... reszta to już numerki z datami do zaznaczenia na gwarancji - wiem, że to nie łatwe :) Ale może ktoś ma coś od nich (na nalepce srebrnej są duże litery DLE). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...