Corleone Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Przyniosłem dzisiaj do kumpla kilka filmów na dysku , kilka chodzi bez problemów , a kilka nie. Po odpaleniu się media playera (6.4 , win 98SE) pojawia się komunikat "operacja nie może być wykonana ponieważ piny nie są połączone (error=80040209)" zainstalowałem i przeinstalowałem kilka wersji divx-a i nawet kilka nietypowych i nic nie pomogło. Wróciłem do siebie, wszystkie filmy normalnie się odpalają, zero problemów :( :( Co z tym zrobić :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a jakiego ty masz media playera?, i winde może po prostu koleś by se zformatował dyzia - wbrew pozorom jest to rozwiązanie na bardzo dużo problemów BTW, zaraz jakiś moderator to na soft wypieprzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Poszukaj w i-necie packu z kodekami o nazwie NIMO. Zajmuje pare mega i pomógł na parę filmów co nie chciały chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ściągij sobie takie maleństwo, a oo Ci powie jakiego kodeka potrzebujesz http://www.headbands.com/gspot/gspot10.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ściągij sobie takie maleństwo, a oo Ci powie jakiego kodeka potrzebujeszhttp://www.headbands.com/gspot/gspot10.zip bardzo fajna sprawa teraz nie trzeba instalowas wszystkiego tylko to co jest potrzebne THX havranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...