robak Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Panowie, mam zagadkę nie do rozwiązania 8O Mam Windows XP Home i dwa konta użytkowników. Jedno z prawami admionistratora drugie ograniczone. Na koncie z prawami administratora przed zalogowaniem się cały czas widnieje napis "Masz nieprzeczytaną 1 wiadomość pocztową". Doprowadza mnie to do szału bo nie mam żadnych wiadomości nieprzeczytanych :evil: O co tu może chodzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 mam to samo tyle ze 2 wiadomosci i na win xp prof :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 uffff nie jestem sam :D może ktoś sobie z tym poradził? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 sprubujcie wejsć do outlooka i zaznaczyć wszystkie wiadomości jako przeczytane (żeby pogrubione nie były), może pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 wszystkie pootwierałem i wszystkie usunąłem i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 U mnie juz samo minelo :) - ja od razu bez czytania skasowalem te wiadomosci bo byly spamem - ale jeszcze przez 3 logwania bylo - teraz nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ustawcie sobie w ustawieniach Outlooka czas po jakim wiadomosc jest przeczytana na 0 - wtedy kazda wiadomosc, na ktora klikniecie bedzie przeczytana... Poza tym jak juz widzicie, ze jakis spam macie to go od razu wywalcie a nie zostawiajcie w Outlooku... Opcje wyswietlania info o nieprzeczytanych wiadomosciach mozna wylaczyc... Wpisz w Uruchom "gpedit.msc", potem ENTER i jak sie wlaczy zarzadzanie to szukaj opcji - chyba tam byla... Jest tam tez wiele innych ciekawych opcji... Ale zalecam ostroznosc przy niektorych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...