bartq178 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Wlasciwie to moje pytanie tyczy sie innej strony/forum ale moze jednak ktos mi odpowie. Co sie dzieje z witrynka Warszawskiej Gieldy Komputerowej? Nie moge otworzyc ich strony, nie wspominajac juz o forum. Pojawia mi sie taki oto tekst. Warning: Unknown(): open_basedir restriction in effect. File(/home/one.com.pl/home/htdocs/wgk/index.php) is not within the allowed path(s): (/home/cne.com.pl/home:/tmp) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(/home/one.com.pl/home/htdocs/wgk/index.php): failed to open stream: Operation not permitted in Unknown on line 0 Warning: (null)(): Failed opening '/home/one.com.pl/home/htdocs/wgk/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0 I co wy na to? Dzieki z goryi pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a czy wchodzisz przez jakis alias czy np. w adresie jest prv.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 mają chyba jakiś problem z CMS/domeną bo nie działa http://www.wgk.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Nie ma strony. U mnie php wywala te same błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartq178 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Wielkie dzieki. Juz myslalem ze to tylko u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...