delfik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam pytanko :). Jaki monitek 17-nastka do 800-zeta polecalibyscie ???. Zalezy mi na dobrym nie meczącym oczu obrazie, ladnych barwach, a nie koniecznie abstrakcyjnych (dla 17nastek) rozdzielczosciach typu 1600x1200 i wyzej :) Jakies doswiadczenia, uwagi (bo na papierze to przewaznie wszystko wygląda super) ??? :) Zastanawiam sie nad : 1.IIYama LM704UT 1413 (ok 700zl) 2.Samsung 757 MB (ok 780zl) 3. Nec FE771 SB (ok750zl) a moze cos innego ???. Z góry dzieki za pomoc, pozdrófka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 philips 107p40 Kineskop: Aperture Grille Real Flat (Diamandtron); Max. rozdzielczość: 1920x1440; LightFrame 3 (odpowiednik SB u Neca); TCO99; TCO03; Max. rozdzielczość przy 85Hz 1280x1024; pasmo przenoszenia: 234Mhz; Max. odchylanie poziome/pionowe: 92kHz, 160Hz cena 779zl (www.esc.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 thx...a jak obraz, kolorki, funkcjonalnosc ??? No niestety za tą cene to u nas nie znajde (ale 807 zl juz jest !) - a przez neta kupowac nie bede (raz juz sie sparzyłem)....:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 moja ocene trudna nazwac obiektywna - przez 5 lat siedzilem przy wypuklym studiworks 57m wiec ten ma obraz "jak cyc" gdy pomysle o tamtym... co do kolorow wydaje mi sie, ze sa ladne... funkcjonalnosc (nie wiem czy dobrze rozumiem co mam na mysli) jest nieduzy i ladny, zdecydowanie ladniejszy od necow (771SB i innych) osd nie jest po polsku... cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No wiesz..funkcjonalnosc - mialem na mysli -zeby nie grzebac sie w nieskonczonosc po calym OSD zeby skorygowac np jasnosc czy kontrast :) A jak ze znieksztalceniami ? :) pozdrófka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 nec-i mają aplikacje NaviSet - menu OSD z poziomu wina - doooża wygoda !!! nie jesteś w stanie jeszcze szarpnąć stówki ??? - to już nec-a 791 sb wyciągniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 widzialem Nec-a, sisterka ma taki - niezla rzecz...ale nie wyrobie z kasą :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...