Skocz do zawartości
delfik

CRT do 800zl - HELP!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko :).

Jaki monitek 17-nastka do 800-zeta polecalibyscie ???.

Zalezy mi na dobrym nie meczącym oczu obrazie, ladnych barwach, a nie koniecznie abstrakcyjnych (dla 17nastek) rozdzielczosciach typu 1600x1200 i wyzej :)

Jakies doswiadczenia, uwagi (bo na papierze to przewaznie wszystko wygląda super) ??? :)

Zastanawiam sie nad :

1.IIYama LM704UT 1413 (ok 700zl)

2.Samsung 757 MB (ok 780zl)

3. Nec FE771 SB (ok750zl)

a moze cos innego ???.

Z góry dzieki za pomoc, pozdrófka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

philips 107p40

Kineskop: Aperture Grille Real Flat (Diamandtron); Max. rozdzielczość: 1920x1440; LightFrame 3 (odpowiednik SB u Neca); TCO99; TCO03; Max. rozdzielczość przy 85Hz 1280x1024; pasmo przenoszenia: 234Mhz; Max. odchylanie poziome/pionowe: 92kHz, 160Hz

cena 779zl (www.esc.pl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja ocene trudna nazwac obiektywna -

przez 5 lat siedzilem przy wypuklym studiworks 57m wiec ten ma obraz "jak cyc" gdy pomysle o tamtym... co do kolorow wydaje mi sie, ze sa ladne... funkcjonalnosc (nie wiem czy dobrze rozumiem co mam na mysli) jest nieduzy i ladny, zdecydowanie ladniejszy od necow (771SB i innych) osd nie jest po polsku... cos jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi