querke Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Witam... jestem szczesliwym posiadaczem koma S ... C100... ale nie chce mi sie placic kasy za loga i dzwonki...i chcial bym sobiue wgrac cos na koma za free... czy jest to mozliwe.. kom ma wbudowany port Irda .. jezeli jest to mozliwe to prosze o podanie jakiegos linka do programu albo jakis nazedzi.. i opis jak to sie robi .. Z gory dziekuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Nie ten dział, wywalam na elektronikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 * programik easygprs on sluzy do wgrywania przez irde melodyjek i obrazkow, ale do javy nie: http://downloadcenter.samsung.com/content/...400EasyGPRS.zip * jeszcze inne prgramy: http://www.samsung.com/Products/MobilePhon...tware/index.htm * pare mid'ow i tapet: http://www.gsm-accessories.com/pub/Samsung...pety_i_dzwonki/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 gdzies czytalem ze mozna do nigo ladowac soft od noki ;) jak odszukam to dam linka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 mozesz "opisac" wrazenia z uzytkowanie tego tel ??? +/- Bylbym dzwieczny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 siemka, ja tez mam tego phona, no i jest luzik telefonik, w miare maly, poreczny, cienki, ja nie zaluje ze go zakupilem, ale ma kilka wad, np dosyc slaba bateria, u mnie wytrzymuje jakies 4 dni (nie liczac nocy !!) troche wkurza klawisz do GPRS, i troche przyciski sie naciskaja razem :] a mam male paluchy :] dwie gierki, nawet w miare, lepsze niz w siemensie, 40 dzwonkow i niezle sa, bardzo dobra polifonia, nokia 3510i odpada na starcie (wygrywa jedynie bateria), samsung ma 65000 kolorow, i to widac, pare tapetek wbudowanych, mozna konfigurowac ten kwadracik z przyciskami co daje np mozliwosc pisania sms po jednym kliknieciu :) itd jak chcesz wiedziec cos jeszcze to pisz to odpowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 4 dni ??? hmmm fakt troszke malo ;) a ile wysylasz sms' ow i rozmawiasz ???? bo ja ok 20 sms'ow dziennie i that's @ll wiec nie wiem czy u mnie pociagnie troche wiecej :) a i jeszce jedno wgrywales cos do niego ??? jak jest z softem? Jak juz wczesniej pisalem to gdzies czytalem ze mozna soft z nokii ladowac ? Dzieki za info :wink: mam nadzieje ze nie za duzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...