tomek176 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hej !!!! Mam taką płytke i jakoś nie mam już pomysłu co z nią zrobić. Zmiana fsb na procku jest tam możliwa tylko co 33 mhz (100/133/166/200) i jeżeli ustawie go na 166 to jakoś wstać nie chce. Pewnie to za dużo... Co mam zrobić ??? Najgorsze w tym to, że to jeden z tych pierwszych Athlonów jeszcze 0.18 mikrona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Tomek176 :!: Jest cały podpiety temat o tej płycie tam zadawaj takie pytania :!: Napewno ktoś Ci odpowie. Co do zmiany FSB to jest możliwość ustawienia FSB co 1 Mhz, wystarczy poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Kurde co do tematu to takiego nie znalazłem. Są ale o A7N8X Deluxe, a ja nie mam deluxa tylko jej tańszą wersje... Co do zmiany fsb co 1mhz to jakoś też nie znalazłem. Ty masz deluxe a tam jest wszystko... HELP !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Temat jakbys zobaczył ma nazwe ASUS A7N8X (Deluxe) Czyli jest on wersji Deluxe i wersji "normalnej". A co do zmiany Fsb co 1 Mhz mogęi zagwarantowac że twoja płyta też to ma :wink: A wersja Deluxe rózni się od twojej że ma dodatkowo, S-ATA, SS, i Raid Pozdrawiam Jackul :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...