Ajantiz Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Jeżeli ktos sie orientuje jak najlepiej skonfigurowac catalysty i ktore są najszybsze, z gory thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Nie to forum... Twój post powinien być na Sterowniki & biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Catalyst 3.2 dla serii 8500 (9100) a dla 9500/9700/9800 to chyba Omegi 3.7 a tak na przyszlosc to SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Dzis zmienilem steri do mojego R9100 :roll: Uzywalem wszystkich wersji od 3.0 do 3.10 :) Dzis cos mnie wzielo zeby zainstalowac 2.5 i mam o wiele wiecej FPS w grach w ktore najczesciej gram :) W Counter-Strike jak i w NFS Underground FPS bardzo znacznie podskoczyly. ATi sterow pisac nie potrafi :evil: Nie wiem jak oni moga wypuszczac tak zrabane stery :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andycole Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Czy moglby mi ktos podac dzialajacego linka do catow 3.2 z panelem.... Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 a sa moze omegi 3.10 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 a sa moze omegi 3.10 :?: A może i są, starczy zajrzeć na http://www.omegacorner.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Dzis zmienilem steri do mojego R9100 :roll: Uzywalem wszystkich wersji od 3.0 do 3.10 :) Dzis cos mnie wzielo zeby zainstalowac 2.5 i mam o wiele wiecej FPS w grach w ktore najczesciej gram :) W Counter-Strike jak i w NFS Underground FPS bardzo znacznie podskoczyly. ATi sterow pisac nie potrafi :evil: Nie wiem jak oni moga wypuszczac tak zrabane stery :( a testowales moze w 3dmarku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Specjalnie dla ciebie wlasnie teraz przetestowalem i wyniki z 3DMark2001 na Cata 2.5 sa porownywalne z Cata 3.x na R8500/9100 :) ATi ma bardzo duze poblemy z CS jak i z NFS Underground (R9100), duzo jest na ten temat na Rage3D, maja stery do [gluteus maximus] :lol: Na Cata 2.5 obie te gry dzialaja zdecydowanie lepiej niz na wersjach 3.0 wzwyz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 wielkie dzieki no to musze przetestowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Czy moglby mi ktos podac dzialajacego linka do catow 3.2 z panelem.... Dzieki A tak ciężko samemu poszukać? :evil: http://search.ati.com/nasearch.asp?Query=c...w&go.x=0&go.y=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajantiz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 to jak do karty 9600 jakie stery sa najwydajniejsze i jeżeli ktoś ma tą siet karte to niech napisze jak skonfigurować zeby chodziło jakoś lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ja dzis mialem taka jazde... chcialem zminic stery na 2.5 jak pisal Pinki te dwie gry lepiej laza a ja gram praktycznie tylko w te dwie gry... :D wlazlem w trybie awaryjnym odinstalowalem stery przeczyscilem rejestr, pozniej programikiem DCSetup_15 ktory wywalil wszystko... restart, wchodze do windy ktora znajduje sprzet karta vga i od razu znajduje radka 9100 series... ne moglem instalnac sterow 2.5 bo musialbym miec zainstalowana standardowa karte... nie moglem nic instalnac poza tymi co miale wczesniej cat 3.9 i qrde jak ja mam instalnac caty 2.5 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ja dzis mialem taka jazde... chcialem zminic stery na 2.5 jak pisal Pinki te dwie gry lepiej laza a ja gram praktycznie tylko w te dwie gry... :D wlazlem w trybie awaryjnym odinstalowalem stery przeczyscilem rejestr, pozniej programikiem DCSetup_15 ktory wywalil wszystko... restart, wchodze do windy ktora znajduje sprzet karta vga i od razu znajduje radka 9100 series... ne moglem instalnac sterow 2.5 bo musialbym miec zainstalowana standardowa karte... nie moglem nic instalnac poza tymi co miale wczesniej cat 3.9 i qrde jak ja mam instalnac caty 2.5 :?: Nie wiem czy to to samo co u mnie, ale chyba pomoże: -zrób to co przedtem (oczysc ze strów) -wlacz winde zacznie szukac strów - anuluj - Odinstalój karte z Menadzera Urzadzeń -reboot, potem znowu wykruje nowa karte wiec znowu to anuluj - zainstalu stery jakies kolwiec chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 otoz jak odinstalujew menadzerze i robie resa i wlaczam winde (xp) to mi szybko wykrywa i zaraz na pasku przy zegarz mam napisane ze wykryl grafe a zaraz ze to 9100 i niemoge instalnac zadnych standardowych sterow do grafy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Hmm, jesli po uzyciu driver cleanera dalej instaluje Ci stery do R9100 to cos mi tu smierdzi ;) Wogule to Cata 2.5 nie zainstalujesz na R9100 uzywajac instalatora Ati :) Musisz recznie aktualizowac sterownik i wybrac R8500 ( R9100 nie jest jeszcze obslugiwany, hehehe ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dzis zmienilem steri do mojego R9100 :roll: Uzywalem wszystkich wersji od 3.0 do 3.10 :) Dzis cos mnie wzielo zeby zainstalowac 2.5 i mam o wiele wiecej FPS w grach w ktore najczesciej gram :) W Counter-Strike jak i w NFS Underground FPS bardzo znacznie podskoczyly. ATi sterow pisac nie potrafi :evil: Nie wiem jak oni moga wypuszczac tak zrabane stery :( kurcze, mam to samo. testowalem swego R9000 na cat 2.5, 3.0 i 3.2 no i na 2.5 byly najwyzsze wyniki w 3dmarku :), jednak ja w zasadzie nie gram wiec, to nie jest najwazniejsze. najciekawsze jest to, ze na cat 2.5 w TRYBIE 2D :!: mam zupelnie inna jakosc kolorow, inne nasycenie, kontrast jest nieporownywalnie wyzszy, literki sa czarne i bardziej wyraziste, na cat 3.x wyglada obraz tak jakby go karta zblurowala, matowa, kaszana, az sie przerazic mozna :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 WIN XP - http://www.ati.com/support/products/radeon...ousdrivers.html WIN 9x/Me - http://www.ati.com/support/products/radeon...ousdrivers.html WIN 2k - http://www.ati.com/support/products/radeon...ousdrivers.html POPRZEDNIE wersje catalistów - dla kombinatorów :) pozdr. P.S. Jeszcze driver cleaner !!! http://www2.ati.com/drivers/cat-uninstaller.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...