Skocz do zawartości
piotrek149

Czym to zciągnąć

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów :D

Mam pytanko, jakim darmowym programem da rade zassać wszystkie pliki tej strony (nie chodzi mi oto, aby klikać na każdy link osobno, tylko wpisać w program adres i zostawić do rana, żeby sie męczył;))

http://files.themexp.org/uploads/wp/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już próbowałem, nic z teo. Tych plików jest ponad 2000 i flashget wysiada, może to wina wersji. Jesli tak to zapodajcie linka do wersji, która sobie poradzi z tym. czekam na inne propozycje.

P.S.

Dobrze by było, aby programik miał opcje wznawiania i przerywania (gdy wyłącze kompa i załącze ponownie, to żeby szło dalej zasysać, a nie od nowa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już znalazłem. Mi nie chce zciągać. Jak tobie Stafe działa to w flashgecie jest opcja zapisywania downloadlisty :lol: (file -> seve as) jak maiłbyś odrobine czasu, to wyślij mi ten plik z listą plików z tej strony: http://files.themexp.org/uploads/wp/

DZIĘKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh... problem wydawal sie tak banalny ze szok. Ale o dziwo zajelo mi troche czasu nim to zaczelo mi sie sciagac. Bo flashget rzeczywiscie mi takze sie wysypal. Chyba ta lista za duza dla niego. :D Nie mniej nastepny program, stary wysluzony Teleport Pro sciagnal najpierw caly kobylasty plik index.htm, a potem zaczal grzecznie sciagac wszystkie zipy. Tak wiec jesli nic Ci nie wyjdzie z flashem to zobisz to nim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi